Multivitamin |
Post Reply |
Author | |
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Ožujak 2007 at 18:37 |
Citam na "Harvard School of Public Health" preporuku: "one multivitamin daily" pretpostavljam da se misli na jednu multivitaminsku tabletu dnevno.... koju marku / proizvod preporucate? toga ima u ljekarnama? negdje drugdje? Edited by šime |
|
dejanelo
Viden/a u gymu Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
e moj sime,vidim da ti nitko ne odgovara,a i mene zanima isto...
cudno mi je to "vidjeti" sve vitamine i minerale u jednoj maloj tabletici... malo sam skeptican prema tome.vise preferiram pojedinacno uzimanje vitamina i minerala.naravno to je puno skuplje pa ne kupujem sve,samo one koje mislim da su mi potrebni |
|
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
To je vjerovatno preporuka samo za Amerikance jer oni jedu samo smece, nasi strucnjaci savjetuju samo uzimanje vitamina b i c jer su topivi u vodi pa ih se tijelo lako rijesava a vitamine A,D,E,K, samo zimi i u proljece ili prilikom bolesti za jacanje imuniteta jer su oni topivi u masti i duze se zadrzavaju u tijelu i ako ih ima previse mogu biti stetni. |
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
jucer na telki - ona zena iz sapunice Vila Maria (nije da sam gledao) reklamira ABC vitamine ... |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam prije pio taj neki ABC, a sad u zadnje vrijeme nazalost samo C zasebno, al nabavit cu si opet ABC vjerojatno!
šta se tice uzimanja svih mogucih vitamina posebno to mi se bas i neda , a i nemam para toliko, tako da sam zadovoljan ako imam za ABC i za Whey protein |
|
Zoran89
Viden/a u gymu Joined: 26 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja ne uzimam vitamine...ako se zdravo hranis sve ih dobijes iz hrane....eventualno znam nekada uzimati b-comlpex....
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Istina, ali tesko da imas bas tako uvijek raznoliku prehranu, nikad ne mozes dobit bas toliko iz hrane, a i ne skodi ako dobijes i iz hrane i iz dodataka
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |