New Posts New Posts RSS Feed - Hi
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Hi

Post Reply Post Reply
Author
debi View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote debi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Hi
    Posted: 04 Ožujak 2010 at 03:35
  Pozdrav svima!
 Imam 25.g., visoka sam š67cm i imam otprilike š04kg. Vaga nije najtocnija pa zato kažem otprilike. Veliki dio svog života sam debela. Jedini dio života u kojem sam dobro izgledala bio je od š6.g. do 20.g. Naravno, to je bilo zahvaljujuci svakodnevnom kretanju. Pješacila bi oko 45 min do škole i tako nazad. I onda bih još uvecer vježbala.  E onda sam upoznala decka, prestala se kretati, pocela ici po vecericama i malo po malo se natovila. U 4g. udebljala sam se 40 kg. Decko je kriv šalu na stranu. Pored toga šta sam prestala vježbati i pocela jesti , na faksu sam završila i na antidepresivima. I eto me sad na kilaži koju sam gore napisala. U ogledalo se baš i ne volim pogledat. Vidim strije, vidim škembinu, celulit... Da ne nabrajam dalje. Krajnje je vrijeme da poduzmem nešto. Prvo radi toga šta si ovako narušavam zdravlje, a drugo, volila bih opet biti zgodnicka. Udajem se 8.5. Vjencanicu u koju stanem sam kaparila, ako skinem koje kilo do tada bolje ce stati i super, ali nisam  tu da nađem recept kako do tada skinuti 40kg. Probala sam brzih dijeta i ne pada mi na pamet više. Želim promjeniti svoje prehrambene navike i svijesna sam da nece biti lako.
U teretanu idem cetiri mjeseca. Odradim 3 puta tjedno po sat vremena orbitreka. Ostalim danima se trudim šetat što više, ali nije to to . Budem se prebacila bar na 4 puta tjedno u teretanu. Eto, vidila sam da tu ima korisnih savjeta, jelovnika, svega. Vidim da ima ljudi koji su voljni pomoci i i nadam se da cete i meni biti podrška. Odoh sad još malo citati po forumu pa na spavanje.

Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Ožujak 2010 at 06:54
 Dobrodosla
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Ožujak 2010 at 08:15

Hey Debi, dobrodošla, na pravom si mjestu

Našu podršku imaš sigurno, ali ipak tvoja želja je tu najbitnija zato odvoji malo vremena da prošetaš po forumu, naci ceš brdo savjeta koji ce ti pomoci da si složiš jedan program za sebe. Drago mi je da si shvatila da brze dijete nemaju smisla - samo polako i pametno!

Ako ti što treba, slobodno pitaj, a do tada citaj,citaj,citaj....i ne misli na to kako nece biti lako, misli na to kako ce biti lakše kada dođeš do cilja

"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/

Back to Top
debi View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote debi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Ožujak 2010 at 18:28
 Hvala na dobrodošlici.

Back to Top
Kate View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kate Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Ožujak 2010 at 20:57
Welcome!

I samo hrabro naprijed!
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.