Org. u Osijeku? |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Vein
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 94 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Listopad 2008 at 19:18 |
|
Zanima me dal ima u OS trgovina sa organski uzgojenim namirnicama (voce/povrce) i neka trgovina sa cajevima/travama, znam da u Zg ima i jedno i drugo. Hvala!
|
||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bio & Bio u Suncanoj (iza ugostiteljske škole), mala radnja. |
||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||
vlajster
Viden/a u gymu Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I u bilo kojem DM-u ceš naci dobre stvari...
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
E ak u zadnje 2 god nije našao... |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a lik vec godinu dana nije se logira pa sumnja n da ce procitat ovo
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni se cini da pol toga iz DM-a ne valja
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobro ti se cini... |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Danas me zena u ljekarni izmuljala.. ja dodjem da mi trebaju vitamini posebno, i posebno minerali.. i da nema vitamina.. te mi uvali supradyn koji ima kao i vit i min u sebi, š00kn za mjesec dana.. i sada doma dosao, gledam.. kalcija, cinka i magnezija ima malo
|
||
|
||
vlajster
Viden/a u gymu Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nisam ni vidio koliko je star post,vidio sam samo da se odnosi na Osijek... Uglavnom ima u DM-u dobrih stvari,pa i stvari kojih uglavnom ima u ljekarnama. Koliko sam ja primjetio ima dosta toga za mršavljenje jel (nešto što meni nikad nece trebati),ima puno tih cajeva,dijetalne hrane (meni je to hrana za ptice al ajd),kupio sam whey kod njih pa cemo vidjeti šta ce bit od toga...
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zašto si to ucinio? |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da zasto si to ucinio...
|
||
|
||
vlajster
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa kad je bilo jeftino a jbg student sam,nema se para za vajder i te fore
|
||
Vracam se starom poroku...mišicima :P
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jel to ona fora po 30 i nešto kuna? najgori kako koji sam u životu popio.. |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nisi jedini student I zaš bi se morao pit vajder? izvikano ime do jaja |
||
vlajster
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hehehe e baš taj! Skontao sam da treba bar 2 velike žlice da bi to imalo neki okus na cokoladu |
||
Vracam se starom poroku...mišicima :P
|
||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Haha, kupio i moj kolega.. Kaze da 5min poslije ispijanja bude neizvjesno, hoce li se izrigat ili nece.. Al popio je sve, na silu...
|
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |