Pomoc |
Post Reply |
Author | |
Marijo Kovacic
Cita FAQ Joined: 06 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Ožujak 2010 at 12:08 |
Bok ljudi evo imam jedno pitanje vrlo jednostavno a svi ga kompliciraju da je to strasno,mene zanima sto jesti prije treninga a sto poslije,dali je uh bolje jesti prije ili poslije procitao sam sto stranica sa bodybuildingom svi nesto okolisaju i imaju svoju filozofiju,jedino u cemu se svi slazu je da treba uzeti bananu odmah nakon treninga
|
|
zilla
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 58 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sve zavisi od toga koji ti je cilj, dali je to definicija ili masa...
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
netreba bananu iza treninga,iza treninga ti je najbolje whey i dextrozu,a prije treninga sat,sat i po pojedes nesto s proteinima i dosta ugljikohidrata zilla sta jesti prije i poslije treninga nema bas veze jeli cilj masa ili definicija jer svakako mu prije treninga treba UH i P ,a tako isto i poslin treninga |
|
jole00
Cita FAQ Joined: 30 Travanj 2009 Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
i koliko sam ja shvatio neki složeni UH nisu isto loši nakon treninga..uz naravno P
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odmah nakon treninga ide sto je moguce jednostavniji UH, a sat i pol nakon treninga slozeni UH.. naravno, sve to uz P..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa i nije baš tako.....o obrocima prije i kasnije ovisi i kakav je trening, je li crobni ili ancrobni, koliko je intezivan, dali smo više usmjereni na gubljenje masti ili masu...ako je nekome prvenstveno cilj gubit masne naslage (tu ne govorim o definiciji jer definicija podrazumijeva da neki mišici ispod postoje) i nisu mu mišici na pocetku toliko važni, može bar u jedan obrok oko treninga i povrce ubacit uz proteine, recimo nakon treninga pwm sa wheyem i dekstrozom, a onda meso+brokule npr.... ili obrok prije treninga sa P+M recimo... ..nije baš ista stvar |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
zilla
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 58 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro malo sam se ja pogrešno izrazio to u vezi definicije... naravno, znam i ja da nije isto kad neko želi da izgubi kg i da se izdefiniše...
Ako želi da smrša, po meni nebi trebalo jesti bar 2h prije aktivnosti a ujedno i taj obrok prije treninga bi trebao biti lagan bez puno UH... A posle treninga treba uzeti neke brze UH ali ne pretjerano i naravno proteine... baš nedavno sam negdje procitao da je dobro cokoladno mlijeko odma nakon treninga... studije kažu da ima cak bolji ucinak i od ovih "carobnih" napitaka koje prodaju.... |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
carobnih napitaka - misliš na whey ili na energetske napitke? Ako misliš na ovo drugo onda ok |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
zilla
Post Options
Thanks(0)
|
Mislio sam na energetske napitke... whey je odlican!!!
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
I mislila sam da jesi ali da drugima rasvijetlimo, da ne bude nesporazuma |
|
|
Marijo Kovacic
Cita FAQ Joined: 06 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da u fazi sam definicije visok sam š83 tezak 82 kg nebi htio smrsat nego to pretvorit u misicnu masu,proteine vec koristim,problem mi je sto obicno vijezbam prije rucka kad radim popodne,pa pretpostavljam da taj rucak nije dobro jest poslije treninga a opet da nije dobro pocet trenirat sa organizmom bez uh
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo da ti pomognemo salo se nemoze pretvorit u misice i obrnuto ko ti je to reka laze.ako treniras prije tog treninga jedno sat,dva mozes pojest zobene s wheyon ako ti se poklapa na dorucak,ako ne ujuto neku kajganu ili kuvana jaja mozes s nekin uh pa poslije te zobene,znan kako ti je malo sjebano pa se moras snalazit ali tako je sta ces poslin treninga mozes popit te proteine i vec i po ure ,uru nakon toga mozes rucat.eto zamisli kako je meni trenutno trening zavrsi oko š8,š8 i 30 i popijen pwm dodjen doma oko š9, vec po ure nakon vecera i to ugl P+M obrok jer san isto na definiciji. samo se i iskonbiniraj neces falit |
|
Marijo Kovacic
Post Options
Thanks(0)
|
aj hvala ti na informacijama probat cu to nekak rijesit i iskombinirati
|
|
Marijo Kovacic
Post Options
Thanks(0)
|
aj hvala probat cu nekak to rijesit,da i jos koliko je dobro u bodybuilding ubacivat kardio posto imam frenda koj je fakat ogroman i izbacijo je taj kardio te je sad samo na sistemu utezi |
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
na sistemu utezima je jer je na masi. ali ja sad san razmislja ovu zimu kad buden na masi isto cu jedan dan tjedno odradit trcanje jer sad kad radin kardio dok san na definiciji vidin koliko san tu oslabija iako san u utezima ojaca,ali to je individialno.ugl bilderi kad su na masi rade samo s utezima |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |