nutrabolics isobolic |
Post Reply |
Author | |
rikar
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Ožujak 2010 at 00:52 |
Dali je ovaj protein zaista tako dobar kao što ga neki hvale ili je samo dobra reklama..cuo sam i jednih i drugih komentara
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
vjerujem da je dosta dobar ali ne kao što pricaju na teretana.ba manje više ti je to sve isto sranje d aoprostiš, razlike su manje više u nijansama |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prakticki su razlike samo u okusu.
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Tomi
Cita FAQ Joined: 07 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
|
cista reklama. Kažeš nešto protiv,ili samo izneseš svoje subjektivno mišljenje - dobiješ ban. Pustite te lovacke price s teretana.ba
Edited by Tomi |
|
Shut up and SQUAT!
|
|
zilla
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 58 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo i moje mišljenje o teretana.ba, iz BiH sam, Sarajevo i bio sam par puta u njihovoj radnji...
Znaci sve što tamo piše za one preparate, neki ekstremni rezultati i tome slicno je cista glupost, laž i da ne nabrajam... To ne da je duplo uvelicano od strane njih vec bar troduplo... Preko foruma pokušavaju da nabiju sebi prodaju, da izreklamiraju taj famozni nutrabolics... Na forumu ti isti lik otvori temu i napiše 20 postova sa razlicitim profilima... Npr tamo su napucali fat burner inferno i hemoddrene kao da je to neki carobni napitak od kog za mjesec izgubiš š0 kila što ni proizvođac ne piše Međutim znam par ljudi koji su to uzimali, ma ništa narociti.... rezultati minijaturni.... A probajte se registrovati na njihov forum pa cete vidjeti kad cete dobiti aktivaciju acc - NIKAD!!! Zato manite se tih prica i kao što kolega gore rece, sve je to u gram isto samo drugo pakovanje!!!! |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nutra brate, beton!!! |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
lijepo receno, i tocno thorn: beton brateeeee |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |