Lopta za pilates |
Post Reply |
Author | |
melpomena
Cita FAQ Joined: 07 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Ožujak 2010 at 22:33 |
Zanima me gdje u Zagrebu kupiti pilates loptu? Koliko otprilike dođe i kako znati koju velicinu uzeti?
Bila sam u City Centru u Hervisu i Turbo Sportu međutim cini mi se da su im lopte neke mlohave i slabo napumpane, a prodavacica kaže da se ne mogu jace napumpat |
|
melpomena
Cita FAQ Joined: 07 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa zar zbilja nitko ne zna?
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ta prodavacica pojma nema...;)
Koliko si visoka? |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma u Hervisu, Turbo Sportu, Intersportu i sl. sportskim trgovinama ima sigurno OK ponuda. Daju se napumpati, potrebno je samo probati. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
melpomena
Post Options
Thanks(0)
|
š60cm |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
E onda ce za tebe biti lopta od 55cm....
Bitno ti je da kad sjedneš na loptu, imaš kut koji zatvara potkoljenica i natkoljenica 90 stupnjava, a isto tako i trup_natkoljenica... |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |