Prosport |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Ožujak 2010 at 12:08 |
Vec gubim zivce sa ovima iz Prosporta.. lijepo sam naveo da se dostavlja na adresu u Sloveniji u kojoj cu preuzeti, a oni mi sada potvrde da mi salju u Hrvatsku, na sto cu morati placati nasu carinu, PDV.. i sada mi jos vele da nemogu otkazati naruzbu..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
moga si narucit od onog lika
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
A sad cemo vidjet.. bas su zakomplicirali sve..
|
|
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
kad ti dodje reci da to nisi ti narucija da ti je neko smistija i nek vrate nazad
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Evo sad kazu da ce biti u Sloveniji dostavljeno.. cemo vidjet.. mislim da ovaj tjedan idem podignut
|
|
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
aj,aj. ja kako se cini narucit cu u onog lika iman jos nesto manje od 2kg pa bi moga za jedno š0ak dana to
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
mene je doslo 4,5kg 580kn
|
|
|
|
Deni
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Davore jel to onaj od Dymatize-a?! Stvarno je jeftiniji ja kod nas dam 460kn za 2,3kg sto mi je previse. |
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
tako je.. taj.. jso sam narucio riblje i laneno ulje za 2,3 mj.. sve zajedno šš0E
|
|
|
|
iveee
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
imam pitanje na ovu temu pa da se samo nadovezem ..i ja bi narucija isto iz prosporta ali moja naruzdba nebi bila vise od 40 euro ..neke aminokiseline i riblje ulje ...platija bi karticom i sad me zanima koliko bi mi ako neko zna udarili penala po tome da mi posalju u hrvatsku ..mislin na carinu ..postarinu i tako to ...jer brijem da bi me put i sve vezano uz njega do tamo najblizeg slovenskog grada u ovom slucaju bistrice skuplje doslo ...ako netko zna hvala unaprijed ! ..:)
|
|
Johnny_23
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 59 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja bi ti preporucio www.flexshop.si
ja sam narucio tamo, mozes i naruciti preko maila, ne moras preko web stranice ([email protected]) e sad oni ti mogu dostaviti to u HR al te onda kosta 33Eura + jos nesto ovisi o tome kolko narucis, a mogu ti i dostaviti u bilo koju postu u sloveniji, meni su npr. poslali u postu u brezicama jer je to najbliza samoboru, a i zagrebu. i za narudbze preko 50E ne placas nista u pošti. mislim da ako si u zagrebu ili okolici da ti se to stvarno isplati, jer 33E je dost s obzirom ako mislis narucivat do 40 E e da i platis tamo u posti paket kad ga preuzmes, oni ti ga posalju drugi dan kad narucis i ceka te tamo š4 dana. i ako ces narucit nemoj zaboravit rec da ti posalju onaj formular za povrat poreza, nama nisu poslali pa smo dobili figu Edited by Johnny_23 |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
mislim da je flexshop skuplji
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Johnny_23
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 59 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovisi koji proizvodi, npr optimum whey je jeftiniji š0 eura nego u prosportu (2.3kg) al je u prosportu jeftiniji onaj od 4.5 kg. jedino mi nije jasno kako je u flexshopu 2.3kg wheya 40E a 4.5 90E xxD pa svako normalan ce onda rade kupit 2x 2.3
|
|
iveee
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
sveukupno prosport je povoljniji ...i to puno ...al svejedno hvala na preporuci ...
dal netko zna kolika bi bila postarina i carina na moju narudzbu u visini od 40euro-a ?..i koliko treba cekat da to stigne ..jel vec netko narucivao ? |
|
Destructo
Cita FAQ Joined: 02 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
Proizvodi - 40 EUR Poštarina - 9 EUR Ukupno: 49 EUR = 360 kn PDV (23%): 442 kn Carina (~š0%): 486 kn Moguci troškovi Hrvatske Pošte ~ 40-50 kn Preporuka, odi osobno do najbliže slovenske pošte i uštedi 35%. Dosad sam samo 3 puta narucivao sa dostavom u HR, isplativije je autom otici na pošten rucak u SLO i pokupiti paket u pošti nego kupiti isto u HR.. :) |
|
iveee
Post Options
Thanks(0)
|
po toj racunici neisplati se narucivat u hr nikako ...na proizvod od 40 e oni te puknu za jos 30ak eura plus ...strasno ...nista ..izgleda da cemo na jedan trip u europsku uniju ..
hvala na odgovoru . |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |