Jacanje nogu |
Post Reply |
Author | |
roro
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Veljaca 2007 at 14:46 |
Zelia bi ojacati bedrene misice,koje vjezbe pomazu njihovon jacanju i u kolikoj mjeri?
Hvala unaprijed |
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cucnjevi su kao nekakva osnova za razvoj bedara i naj ucinkovitija vjezba
|
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
Tomi
Cita FAQ Joined: 07 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
|
cucanj je kralj svih vježbi,al pored toga za razvoj nogu je dobar i leg press,iskorak i nožna ekstenzija da lijep oblik i definiciju na mišic. ;)
|
|
Shut up and SQUAT!
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mrtvo dizanje
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
NOpain-NOglory
Cita FAQ Joined: 24 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 41 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja imam mrsavije noge, oduvijek sam imao..... sad me zanima oce li mi se one ojacat i nekako "ujednacit s gornjim dijelom.... radim Upper/lower split program... 4 puta tjedno u teretani.... nadam se da ce rast proporcionalno...:(
|
|
You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit.It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward.
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Onda radije odradi oba puta kad radiš donji dio heavy, bez onih š0+ shema. Udri po cucnjevima svih vrsta, mrtvom svih vrsta, iskoracima, good morningu itd. |
|
NOpain-NOglory
Cita FAQ Joined: 24 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 41 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa evo ovako ide moj program
pon: gornji dio uto: donji : cucnjevi 4serije 8pon iskorak 3 serije š0 pon hiperextenzija(sjedeci nozni pregib) 3serije š2komada listovi 4serije 8komada trbusni srijeda: odmor cet: gornji dio petak: deadlift 4serije 8 lezeci nozni pregib 3serije š0 leg press 3serije š2 listovi 3serije š2 trbusni gornji dio vjezbe niam stavljao jer nisu bitne ovdje... trening mi traje tocno šh i nakon sto odradim noge stvarno jedva stojim. super ih odradim, nebi mogo ni jedno ponavljanje bilo ceg odradit... sad me zanima jel to dobro za jacanje ili? uz pravilnu prehranu naravno |
|
You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit.It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward.
|
|
NOpain-NOglory
Post Options
Thanks(0)
|
dali ovo valja:)
|
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |