Koji dodatak za mene?HELP! |
Post Reply |
Author | |
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Ožujak 2010 at 23:12 |
Pozdrav svima,odmah da kažem mjere:š79,97 kg,š6
godina,ocito je da treba smršavit,rekao bih š0 kila jer ima tu puno mišica,treniram rukomet 8 godina,a i cesto teretana,uglavnom,koje dodatke da pijem,htio bih smršavit,ali i ocuvat svoju masu,a usput ako možete navest cijenu i broj mjerica otprilike,jer vidite po mojim godinama da nisam baš s lovom na ti.POMAŽITE! |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
prvo sredi prehranu skroz, whey poslin treninga,moze i kreatin al ne mora,ugl nece dodaci puno pomoc ako se nema osnove .whey kilo ima , mjerica ti je 30gr. a sad cijena ovisi di nabavljas moj ti je savjet da u ducane neides jer je to pljacka kil wheya 220kn nema sanse da dan toliko,tako da ili naruci od pronutritiona 7 kila dobijes za š60 sad po novome su digli cijene ili nekako upast u neku drugu shemu mislin da se scintec 4.5 kila da nabavit za nekih 650 kuna tu negdi
|
|
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
dobro si mi reka za cijenu,vec pomalo sređivam prehranu,a ja baš mislija ic kupit te dodatke,vidija u ducanu 300 kn,30 mjerica,dobro si mi reka...di ti inace kupuješ,ako ne kupuješ online? |
|
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
http://www.building-
body.com/shop/product/š00_whey_protein_-_2300g-20/ šta misliš na ovo?cijena i kvaliteta? |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
isto skupo na ovom linku sta si da,a ja san do sad kupova u pronutrition firmi
|
|
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
online ili ima neka firma u splitu il okolici?
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
pronutrition ti je firma otidji na http://www.pronutrition.hr/ pa se informiraj
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma oni su skupi.. moze se puno jeftinije proci na prosport-u..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
jel to ono sta ti iz slovenije,dok postarinu i ovo ono eto ti tu negdi ja mislin,ako ne daj ti neku racunicu momku,svakako je jeftinije š60 nego 220 za kilo jelda
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa postarina ako narucis preko š00E ne dodje nista..ides pokupit preko granice i to je to.. evo ja sam vec rekao, 800kn ce me doci 4,6kg dymatize elite whey-a, te za 2mj riblje ulje i laneno za 2mj.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
je on ce se sad iz splita ic zaletit u sloveniju po proteine bas mu je to ono nes ti bacit djir malo .
|
|
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
haha baš to
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |