strije |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Travanj 2008 at 00:39 |
sto koristite protiv strija ili za ublaziti vec postojece i koliko je ucinkovito?
|
|
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni je stara rekla da ce mi nabaviti neku vichey-evu kremu protiv strija i za elasticnost koze! al jos uvijek nije!!!
|
|
evica
Post Options
Thanks(0)
|
afrodita krema za ublazavanje,prevenciju i izbljeljivanje strija! ali cini mi se da i ne djeluje bas (mjesec dana je koristim)! mozda cak i pogorsava strije pa pokusavaju povisiti prodaju proizvoda!
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
cure, ako nadjete sta efikasno i meni javite
|
|
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
kaj si naglo smrsavio ili se zbuckao?
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
prije izrastao u visinu, cini mi se. to sam primijetio proslo ljeto (odnosno primijetile su cure dok smo igrali picigin) bile su tada preko dobrog dijela sredine ledja, sada kako sam jos narasto sigurno 3,4cm su nize |
|
evica
Post Options
Thanks(0)
|
samo ti rasti u visinu i dalje!kad bi ja...
|
|
jedna_mala
Post Options
Thanks(0)
|
pa koliko si visoka, evice iliti patuljcice? hehe.. salim se
|
|
©parogica
Viden/a u gymu Joined: 02 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 96 |
Post Options
Thanks(0)
|
e da cure,koliko smatrate da je visina za nas idealna?
mislim-i decki,naravno! hehe znam da nije tema ali mi se neda otvarat novo,ovako samo usputno pitanje a jeste probali strije sakrit sa kremama za samotamljenje ili ste se suncale? mislim...nisam nikad imala s time problema pa neznam kako se toga rijsit-mozda pilling,ipak to je koza-obnovi se i dodje lijepa mlada i cista |
|
By:©parogica:)
|
|
evica
Post Options
Thanks(0)
|
š,65! znam da je dovoljno al bi moglo biti i bolje! ma nije nikakav kompleks srecom! @ sparogica mislim da je izmedju š.65 i š,75 idealno za cure! bar po meni... |
|
jedna_mala
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam svojom visinom prezadovoljna - š.75
|
|
©parogica
Viden/a u gymu Joined: 02 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 96 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja imam š.64 i skakucem dok hodam(nenamjerno),jer sam uvijek najniza...hehe
|
|
By:©parogica:)
|
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nemam odgovor. Koja god da je idealna (a mislim da ta ne postoji jer svaka ima i + i -), visinu ionako ne mozes promijeniti (ko je jamio, jamio). Ja sam š80 i navikla sam se bit malo visa od drugih cura. ONTOPIC: Kaj se tice strija, prastara pomada je bademovo ulje. Nekad iz domace radinosti, a sada ima za kupiti u dm-u i ljekarnama, u raznim oblicima. Dosta zena se kune u to. Jedini problem sa strijama je da ih se treba sprijeciti jer navodno ne mogu potpuno nestati, nego se samo ublaziti. |
|
jedna_mala
Post Options
Thanks(0)
|
btw - kaj se tice bademovog ulja u jednoj ljekarni (kod HNK) sam nasla bademovo ulje za nekih š2,š3 kn deci.. a inace je svuda dublo ako ne i vise skuplje.. |
|
evica
Post Options
Thanks(0)
|
a bademova mast? gusta je,smeckasta,moze se za svasta koristiti! moja stara je koristi za ruke,a prije mi je mazala guzu kad sam bila beba! hihihihi!
|
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pretpostavljam da bi mogla posluziti jer je sastav vjerojatno slican. Ali ulje se bolje upija u kozu. |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |