problem |
Post Reply |
Author | |
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Ožujak 2010 at 14:56 |
od kad san ukljucija u postavkama neku stvar koja mi je dala bolje mogucnosti kod pisanja poruka i uredjivanja iman problem sa hiperlinkom prije bi stisa ovu ka zakrivljenu strelicu i pojavilo bi mi se prvo tekst koji ce bit prikazan umisto linka da napisen,onda link za postavit a sad mi se samo za link postavit prikaze kako da stavin ric koja ce bit umisto linka eo molin odgovor |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koju stvar si ukljucio?
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Deni
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ukljucio si WYSIWYG editor pa sad kad zelis postati link prvo napises tekst i onda ga oznacis (highlight) pa kliknes na ikonu za link i uneses copy / past link i to je to
Edited by Deni |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
da WYSIWYG kuzis deni sta mislin da kad postan link da ne pise taj link neko neka ric umisto |
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
Deni
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 136 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma nema frke
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |