Probava/zatvor |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
na dijeti
Viden/a u gymu Joined: 04 Prosinac 2006 Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Travanj 2007 at 09:11 |
Moja prijateljica je iz cijelosti promjenila prehranu(pod mojim utjecajem),jede povrce,voce (2 kom dnevno),meso,riba,mlijecni proizvodi,integr.zitarice...slicno jede kao i ja po Montignacu.Medjutim ima velikih problema sa probavom,kaze da na wc ide jednom u 4-5 dana i muci se.Pije i vode oko š,5 l.Rekla sam joj da pokusa sa lanenim sjemenom i suhim sljivama.što jos???Dali je netko probao Prolife tablete za regulaciju i kako se piju??
|
|
Tanja
Viden/a u gymu Joined: 18 Prosinac 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 64 |
Post Options
Thanks(0)
|
Donat voda nataste, Portalak-mislim da se tak zovu, to sam vidjela na reklami i jos jedne tablete na P.,reci cu ti kad se sjetim. Mozda maslinovo ulje, cisto, svaki dan po zlicu.
|
|
Zoran89
Viden/a u gymu Joined: 26 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sok od sljive....
moja stara isto ima problema s probavom i koristi to...ne znam tocno kakav sok (gdje ga kupuje) ali znam da je od sljive!!! |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Suhe sljive definitivno pomazu, to je svima do sada pomoglo koji su imaju problema s probavom
|
|
na dijeti
Viden/a u gymu Joined: 04 Prosinac 2006 Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
|
Thnx.
|
|
mala
Viden/a u gymu Joined: 28 Ožujak 2007 Location: Cyprus Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kad se promijeni nacin prehrane, normalna je tjelesna reakcija, metabolizam se navikava na novu prehranu. Ja sam prije par godina prosla isto. Trajalo je mjesec dana, ali nakon toga mi se metabolizam ubrzao gotovo duplo. Svaki organizam drukcije reagira na promjenu, ja znam curu koja je imala konstantne proljeve nakon sto se bacila na zdravu hranu, tijelo se na svoj nacin cisti od otrova i privikava na novi nacin funkcioniranja.
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slazem se potpuno s ovim, ipak je to veliki zaokret u prehrani, i organizam se mora naviknut tj. priviknut
|
|
tajci
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2007 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imam super recept za zatvor, mozda nekom pomogne >>> š/2 kasicice cimeta 2 kasicice lana 2 kasicice susama 2 kasike ovsenih pahuljica 2 kasike mekinja š jogurt |
|
D.R.
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 49 |
Post Options
Thanks(0)
|
4 suhe sljive ujutro nataste.
Em sto imaju vise antioksidansa od 2 kg brokula i takodjer bolje djelovanje, oslobadjaju, osnosno reguliraju probavu. Obavezno mora biti nataste i to je to. |
|
Kvaliteta je dostigla svoj najpotpuniji oblik: pro.nutrition
|
|
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
prolife se cuclaju.ok su.ja bi na te 4 suhe sljive dodala i prezasladjenu kavu s mlijekom. da vidimo tko ce ju maknut s wc-a Salu na stranu. To sto prijateljica sada pati od zatvora mize biti zato sto se prije nije ok hranila. Reci ti njoj neka samo pije tekucine i ove lgg-ove i ab-kulture. Ostaju i sljive ujutro i ne znam suhe smokve. Meni nema boljeg o friskih smokvi direkto sa sunca ili 5-6 isto tako uzavrelih sljiva
|
|
http://sportprehrana.bloger.hr/
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
To joj je zapravo super! Zamisli da ne moze na wc po 4, 5 dana?! Ako joj je bas tako grozno neka pojede bananu i stapice i stvar brzo rijesena. |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
theia , ne znam jesam vas dobro shvatio ,ali cura vald ima problema sa tim zatvorom , pa joj treba nesto da ju potjera na wc
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
A HAAAAAAAAA!!!! Krivo sam procitala..... A jooooj, e to ti je vec gadno.... Probaj voce na prazan zeludac + kava i da vidis! |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
imam i ja nekih kombinacija u stilu mlijeko - sok od visnje , ali ne znam koliko su u skladu sa ovim forumom "Živi zdravo!"
|
|
ica-beograd
Viden/a u gymu Joined: 24 Lipanj 2007 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako hoce nesto da je protera,neka kupi u apoteci Panlax ili Dulkolax drazeje cisto za prvu pomoc,da joj bude lakse. |
|
Koja je razlika izmedju skole i zivota? U skoli dobijete lekciju,a zatim vam daju test. U zivotu dobijete test koji vas nauci lekciji.
|
|
krijesnica
Viden/a u gymu Joined: 14 Rujan 2007 Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma imam ja jednu frendicu koja je vitka, cak i mrsava, ona ide na wc svakih 4-5 dana. I bila je kod doktora, rekao joj je da je to normalno, da ima takav matabolizam. |
|
Life is like a box of chocolate. U never know what U R gonna get.
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |