Sastavio sam trening... |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
cooperw
Viden/a u gymu Joined: 07 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 209 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Ožujak 2010 at 11:23 |
Evo do sad sam se mucio da sastavim neki trening... dakako, sve to samo preko neta... pa me zanimaju vaša mišljenja... radio bi trening za sve skupine mišica tri dana u tjednu (pon-sri-pet ili uto-cet-sub) i to bi ovako izgledalo:
š. trening (pon):
triceps:
ramena:
leđa:
prsa:
trbuh:
stražnjica/noge:
triceps:
ramena: leđa:
prsa:
trbuh: stražnjica/noge:
3. trening (pet) triceps:
ramena: leđa:
prsa:
trbuh: stražnjica/noge:
Ovo još do sad nisam radio, zato bi cijenio vaše mišljenje i eventualne ispravke oko preopterecenja nekog dijela tijela ili tako nešto... ove (3xš0) zagrade nisu š00% sigurne, jer neke od ovih vježbi još nikad nisam radio, pa bude išlo dok budem imao snage... Mislim da bi mi za svaki od ovih treninga trebalo najviše š:30 do 2 sata. |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nadam se da to nije redoslijed vjezbi.. Na prvom mjestu ide ili cucanj ili mrtvo dizanje, pa vjezbe za ledja, pa bench pa ramena.. a onda dodas te izolacije biceps triceps ako oces.. Dovoljna je po treningu š vjezba za misicnu skupinu..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
cooperw
Viden/a u gymu Joined: 07 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
sumnjan bas da ces š5 vjezbi po trningu izvest radi po jednu za svaku skupinu |
|
cooperw
Post Options
Thanks(0)
|
Ovako bolje? (S tim da mogu onda svakih dva-tri tjedna mijenjat vježbe za svaku mipicnu skupinu)
š. trening (pon): triceps: Triceps potisak na spravi užetom (uski i široki hvat - kombinacija) (3xš0) ramena: Predrucenje plocom (3xš0) leđa: Leđna ekstenzija (obicna i s rukama na glavi - kombinacija) (3xš0) prsa: Ravni bench press (3xš0) trbuh: Trbušnjaci na kosoj klupi (3x20) stražnjica/noge: Iskorak s bucicama (3xš0) 2. trening (sri) triceps: Triceps potisak EZ šipkom na ravnoj klupi (uski hvat) (3xš0) ramena: Potisak na smith mašini (iza i ispred glave - kombinacija) (3xš0) leđa: Zgibovi s uskim rasponom ruku (3x5 za sad) prsa: Kosi bench press (3xš0) trbuh: Podizanje ispruženih nogu na spravi (3xš0) stražnjica/noge: cucanj na smith mašini (3xš0), Sjedeci nožni pregib na spravi (3xš0) 3. trening (pet) triceps: Dipsevi (3xš0 - ako mogu) ramena: Lateralno podizanje bucicama sjedeci ili Potisak bucicama u sjedecem položaju (3xš0) leđa: Povlacenje na lat spravi (ispred i iza glave - kombinacija) (3xš0) prsa: Leptir vježba na pec-dec spravi (3xš0) trbuh: Podizanje koljena na klupi (3xš0) stražnjica/noge: Nožni potisak (leg press) na spravi (3xš0), Ležeci nožni pregib (3xš0) |
|
cooperw
Post Options
Thanks(0)
|
š. trbuh 2. stražnjica/noge 3. leđa 4. prsa 5. ramena 6. biceps 7. triceps ? |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pokušaj ovako
Malo sam ti promijenio redoslijed i izbacio neke stvari, mada mi se ni ovako pretjerano ne sviđa.. Ovi tvoji cucnjevi strše nekako |
|
cooperw
Post Options
Thanks(0)
|
A cucnjeve nisam nikad ni radio, mogu to izbacit i stavit nešto drugo... A šta se dogodilo sa toliko mi dragim trbuhom? |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo ovdje malo trbuha
Još da imaš mrtvo dizanje, to ti je to |
|
cooperw
Post Options
Thanks(0)
|
Mogu slobodno ubacit to mrtvo dizanje uz još druge vježbe za stražnjicu/noge ili da radim samo mrtvo dizanje taj određeni dan?
A što se trbuha tice - znaci dovoljno je raditi vježbe za druge dijelove tijela (te koje si naveo) i to sve dobro sredi trbuh? I, ako imaš vremena i volje, koje dijelovi misliš da bi trebalo popraviti? Evo ovdje vježbi koje sam izbacio, al budem s vremenom zamijenio s nekim gore navedenima:
Plus, jel je dobro što ovaj trening gore (Legin prijedlog) završim za manje od sat vremena? Ili bi trebao više bit u teretani? Edited by cooperw |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
vidin da su ti vjezbe sve 3 serije, radje stavi ove osnovne vise serija a ove za biceps triceps mozes i 2 serije ni meni se bas nesto pretjerano nesvidj ali eto |
|
cooperw
Post Options
Thanks(0)
|
Ja nisam još toliko iskusan u ovome pa nemam pojma u cemu griješim... Edited by cooperw |
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
ako mozes radit cucanj,mrtvo, radi nek ti neko pokaze tehniku ja naprimjer slobodni cucanj jos nemogu dobro napravit jer mi nisu kukovi dovoljno razgibani pa radin sa malin tezinama zasad i jos se istezen uza zid. znaci neka ti neko obavezno to pokaze,pomogne i sl. tako recimo u ponediljak prvo napravis cucanj,onda recimo bench,onda zgibovi,onda vojnicki potisak, i sad jos mozes biceps,triceps po seriju,dvi cucanj ,bench 5 serija, zgibovi,vojnicki po 4, biceps,triceps po 2 iako ima tu jos puno raznih varijacija ovako ciljalj otprilike jer glupo je ledja sta su velika skupina radit jednako ka bicepse,ledja treba vise mislim da ce ti tako bit puno bolje,iduci trening mozes varijacije vjezbi |
|
cooperw
Post Options
Thanks(0)
|
Primljeno na znanje :) I puno hvala na odg.
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
znaci sad radi otprilike tako i onda sljedeci trening zaminis vjezbe za neke druge, sta ja znan umisto ravnog bencha kontra kosi i sl. probaj jedan cili trening sastavit sam pa stavi ovde netrebas davat linkove vjezbi samo napises
|
|
cooperw
Post Options
Thanks(0)
|
OK, dakle, sljedeci tjedan ce liciti na ovo: (Pa sljedeci tjedan mala promjena - dodatak mrtvog dizanja itd.) Dakako, ispravci su dobrodošli.
š. trening (pon): stražnjica/noge: Iskorak s bucicama (5xš0) prsa: Ravni bench press (5xš0) triceps: Triceps potisak na spravi užetom (uski i široki hvat - kombinacija) (2xš0) ramena: Predrucenje plocom (2xš0) leđa: Leđna ekstenzija (obicna i s rukama na glavi - kombinacija) (4xš0) biceps: Biceps pregib EZ šipkom na scott klupi (obicni i nadhvat - kombinacija) (2xš0) 2. trening (sri) stražnjica/noge: cucanj na smith mašini (5xš0) prsa: Kosi bench press (5xš0) leđa: Zgibovi s uskim rasponom ruku (4x5 za sad) triceps: Triceps potisak EZ šipkom na ravnoj klupi (uski hvat) (2xš0) ramena: Potisak na smith mašini (iza i ispred glave - kombinacija) (2xš0) biceps: Stojeci biceps pregib bucicama (naizmjence ili obje ruke istovremeno - kombinacija) (2xš0) 3. trening (pet) stražnjica/noge: Nožni potisak (leg press) na spravi (3xš2), Ležeci nožni pregib (2xš2) leđa: Povlacenje na lat spravi (ispred (šxš0) i iza (šxš0) glave - kombinacija) (2xš0), Zgibovi s uskim rasponom ruku (3x5) prsa: Ravni bench (5xš0) biceps: Stojeci pregib na cross spravi (2xš2) triceps: Dipsevi (2xš0) ramena: Potisak bucicama u sjedecem položaju (2xš0) Edited by cooperw |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |