Transx ili Myomax |
Post Reply |
Author | |
dejanelo
Viden/a u gymu Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Ožujak 2007 at 22:09 |
sta je bolje za pocetnika
|
|
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tesko je reci sta je bolje svako ima svoja iskustva i svako ima drugaciji metabolizam ali moja iskustva sa myomaxom su dobra a s obzirom na sve i nije tako skup.
|
|
David
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
TransX ako se ne varam je nekakav kreatinski transportni sustav (ispravite me ako grijesim), dok MyoMax je mrp.
Ovisi sto ti je cilj, koliko dugo terniras, da li terbas kilazu itd. Ako si pravi pocetnik, onda radije uzmi Myo. |
|
"Krilati ektomorf"
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja mislim da ti je bolje uzeti myomax nego taj transx, pogotovo ako si pocetnik, barem koliko ja znam , jer nisam nikad osobno probao myomax niti transx , ja samo whey osobno popijem poslije treninga i to je to!
Ali cini mi se da taj Myo nije uopce losa stvar, barem kako pisu o njemu, samo me zanima da li osim sciteka ima jos neka firma koja proizvodi takav dodatak prehrani, pa bi se mozda i ja odlucio na isprobavanje takvog neceg! |
|
CYPHER
Viden/a u gymu Joined: 03 Travanj 2007 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav svima, ja sam novi :)
sto se tice MyoMAX-a mogu reci samo sve najbolje. ja sam pocetnik, poceo sam u prvom mjesecu i od tad radim svaki dan minimalni sat i pol. poslje treninga popijem dvije mjerice myomaxa i jednu mjericu š00% whey protein-a. u ta tri mjeseca dobio sam 7 cm u opsegu bicepsa, razvio sam dosta dobro prsa, a na ramenima se najvise vidi napredak. |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosao na forum!
|
|
blue_individual
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
kako se pije myo max, s cime u kojoj mjeri i koliko cesto? idem u teretanu triput tjedno i triput tjedno treniram muay thai, ako to sta znaci :D tnx..
|
|
hrc007
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam poceo koristiti MyoMax, ali mislim da je 3 mjerice puno u jednom obroku, tako da ja popijem mjericu i pol pola sata do sat prije treninga i mjericu i pol nakon treninga.
|
|
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
a sta kad prestanes to uzimat jeli masa ostaje ili se pocne gubit
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
malo san se raspita i cuja san da je myomax najbolje uzimat ka pwm i to š32 grama i da nije potrebno uz to jos pit whey jer je jednostavno previse za pwm sad znaci da bi kombinacij uwhey i dekstroze bilo nepotrebno koristit kad uzimas ovo isto tako sazna san da je besmisleno ovo koristit prije treninga ili tako nesto. aj jos neka neko dakoji savjet mozda i ja uzmen kantu ovoga da iproban pa pricajte.JEDINO STA MI NIJE DRAGO STA OVO SADRZI KREATIN koji stetno djeluje na srce jetru i sl.
Edited by zmaj |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo citam šta pišeš u ova 2 dana al ovime si dokazao moje pretpostavke i zato ajd prošeci na neki drugi forum molim te..ovime ne da si se pokopao nego zabetonirao. |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Thorn.. ajde malo lakše, objasni mu u cemu je u krivu it o ce biti dovoljno
znaci budimo dobri forumaši i razbijmo dogme Ja cu poceti.. znaci.. kreatin ne djeluje na srce jer je srcani mišic potpuno drugcijeg sastava od skeletalnog mišica na koji kreatin djeluje isto tako, kreatin ne djeluje loše na jetru nego može imati loš utjecaj na bubrege ako ne unosimo dovoljno tekucine tijekom uzimanja kreatina - cca 3 litre - može i više |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Izgubiš volju nakon xxx puta objašnjavanja. Mislim ne bi ni a rekao da nije poceo blatit kreatin ko da je najveci aas na svijetu i krivac za sva zla I sad, kako nešto može biti štetno a nalazi se i u lososu, tunjevini, mlijeku (doduše nešto manje ali ipak), junetini itd. Nema smisla. |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma razumjem
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
to san procita negdni na netu i sam san se cudija na takvin informacijama. uglavnon sta se tice ovog myomaxa sadrzi 4622mg asparticne kiseline po dozi jeli moze ko to malo komentirat s obziron da je aspartam jedan od najvecih otrova koje svakodnevno uziamo hranon a maksimalna preporucena doza aspartama je 40mg po kilu tjelesne tezine
Edited by zmaj |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |