Automobili - rasprava :) |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Kolovoz 2009 at 22:40 |
||
Fitovci,
idemo malo pokrenut offtopic teme.. Koje automobile volite? Da li imate neke na piku? Osobno preferiram Japance - Honda, Toyota. U zadnje vrijeme mi se ful sviđa Lexus - luksuzna Toyotina marka. Nikad nisam volio VW jer su predosadni, previše ih ljudi vozi i fakat ne volim golfa i sl. Honda accord, Lexus IS, Ford Mondeo i sl. pile se meni sviđaju.. A vama? Edited by Zoki |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja sam za novu Mazdu 6 ili novi Mondeo (kada bi imao love).
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Beauty! |
|||
|
|||
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
http://www.carversation.com/wp-content/uploads/2009/06/dodge _viper_gtsr_concept_03_š024x768.jpg evo i moja pila, dodge viper ide ko zmaj , odma bi ga kupil
Edited by niXa |
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Odlicna pila! Ima ih jako malo u HR, no prava je mrcina od automobila. |
|||
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
U zadnje vrijeme viđam po cesti Chevrolet Cruze. Izvrstan je.
Tko bi rekao da chevrolet može nešto tako dobro napraviti.. Pogledajte Chevrolet Cruze test - meni se cini odlican. |
|||
|
|||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
eh ovu temu sAM CEKAO obozavam aute i to mi je hobi..bavim se tuningom i streetrecom.....
zelja mi je uzeti seat leona cupru.... |
|||
uporan sam ,uporan :-)))
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa tu je od: 30 Kolovoz 2009 u 22:40 |
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kaj ti nije bolji Audi S3? |
|||
|
|||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
definitivno i to to mi je uzi krug auta ...leon ili a3..samo dep mi je plitak za nesto novo kao to tako da mi je u opciji leon cupra ili a3 starija linija 4x4 turbak evo slika... audi moj na tomasonkama tnš |
|||
|
|||
Gogo
Post Options
Thanks(0)
|
||
sta si htijeo reci s tim?? |
|||
|
|||
Gogo
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Gogo
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Heh pa ti baš imaš problema oko skontavanja drugih (ko ono za pravo ime forumaša). Kažeš da si jedva cekao takvu temu a ona tu od kolovoza tak da... |
|||
Irena
Viden/a u gymu Joined: 19 Travanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 45 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
V Gogo - meni osobno ovo nije lijepo, preplasticno mi izgleda i prekiceno
ako je tvoj, lakiraj ga u neku crnu ili tamnoplavu, poravnaj malo, makni sve suvišne detalje, natpise iza, i onda ce biti pravi. nemoj ovo krivo shvatiti, ukusi su razliciti no ako se tebi tako sviđa samo nastavi ja imam malo cudan ukus za aute kada bi mogla uzela bi si swiftaca, ali ne novoga nego staroga, malo ga pic pic da bude auto za gušt.. eh kad bi bilo para, piknula bi neku hondicu, to mi je mmm a recimo dalje, za neki obiteljski auto kakav audi bi bio super |
|||
Gogo
Post Options
Thanks(0)
|
||
e da bas o ukusima nevrijedi...samo u ovom svijetu auta ima puno stylova... ti volis koliko kuzim clean look moj se street look tako da,svatko voli nesto..takva boja je namjerno bojana jer je to zastitini znak seat cupre a i nevolim zatvorene boje,volim vesele |
|||
|
|||
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |