Sastavite mi trening...Hvala |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
silva07
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Ožujak 2010 at 22:06 |
|
Evo ako netko zna jako puno o ovome,neka mi sastavi neki dobar trening,za cijeli tjedan,znaci svaki dan vjezbam.Imam š6 god,htio bih skinut malo trbuha,nabiti prsa,i dobiti opseg u rukama,ali ujedno i raditi na cijelom tijelom,kakve mi savjet dajete i slicno...
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
za odredjenu cjenu sigurno ce ti momci sastavit,inace trazi po forumu prvo procitaj faq onda i ostale teme za vjezbanje,sam nesto sastavi pa cemo mi ispravit
|
||
silva07
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ok.Ja sam planiro ovako
š.Dan Prsa,triceps,list prsa-bench press,potisak na kosoj klupi triceps-uski bench na kosoj klupi,ekstenzija iznad glave bucicom list-stojece podizanje,podizanje na pete 2.Dan Biceps,ramena,natkoljenica,leđa(s tim da leđa radim samo malo) biceps-stojeci pregib bucicama,stojeci pregib dvorucnim utegom,koncentracijski pregib bucicama ramena-odrucje bucicama,potisak bucicama sjedeci,vucenje do brade bucicama natkoljenica-slobodnji cucanj leđa-veslanje bucicom,veslanje u pretklonu 3.Dan Prsa,nožni biceps,podlaktica prsa-bench press,potisak na kosoj klupi nožni biceps-mrtvo dizanje na ravne noge,duck cucanj podlaktica-hamer pregib,zglobni pregib bucicama 4.Dan Biceps,ramena,natkoljenica biceps-stojeci pregib bucicama,stojeci pregib dvorucnim utegom,koncentracijski pregib bucicama ramena-odrucje bucicama,potisak bucicama sjedeci,vucenje do brade bucicama natkoljenica-slobodnji cucanj i tako ponavljanje. S tim da poslije ovakvog treninga,radim trbušnjake,vozim bicikl i lupam po vreci... |
||
Johnny_23
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 59 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sta ce ti biceps 2 dana
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I opcenito najviše vježbi imaš za biceps...koji baš inije tako veliki mišic...ono....
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nadasve cudan trening... :) a zašto leđa radiš samo malo? |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Opcenito po meni previše izolacija za pocetnika....
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
podlakticu mozes slobodno izbacit. ima greski.probaj ovako š.dan prsa,triceps (3 vjezbe za prsa nek bude š2 serija ukupno, 2 vjezbe za triceps nek bude 6 serija) 2.dan ledja i biceps(3 vjezbe za ledja isto oko š2 serija,2 vjezbe za biceps) 3.dan noge 4.dan ramena trbusni netriba bit ovako mozes slobodno svoje varijacije ovo je samo neki primjer,idi na to da vise serija za velike skupine radis,manje za male skupine |
||
silva07
Post Options
Thanks(0)
|
|
Aha,razumio sam,hvala vam,neznam da nebih imao problema sa leđima ako njih vjezbam,pa zato.
|
||
silva07
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gym_girl oprosti da te pitam,zasto je po tebi nadasve cudan trening...
|
||
addyy
Cita FAQ Joined: 25 Sijecanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa bas da ne bi imao problema trebas vjezbati i ledja i to prvo donji dio znaci osnova ti je CORE(stomak i ledja lumbalni dio) pogotovo jer si mlad, prvo nauci pravilnu tehniku deadlifta, i radi hiperekstenziju da ojacas donji dio ledja, a onda vratilo i lat masinu |
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne nuzno i jedno i drugo moze radit nema problema,bitno je kod mrtvog i tehnika ako krivo radi vise stete nego koristi,i to prvo se lagane kilaze rade tek kasnije se povecava. |
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
nisan gym girl, ali rec cu ti da nema nekog smisla taj trening zato je cudan jer se moze puno bolje,ovo je lose |
||
silva07
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koliko bih mi vremenski trajao,taj trening ? |
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
od 70 do 90 minuta je nekako najbolje sve priko toga je puno.
|
||
silva07
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo još nešto da pitam,jel bolje trenirat svaki dan neki dio mišica,ili radiš jedan dan cijelo tijelo,pa dan odmora,pa opet trening za cijelo tijelo ?
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |