S faktor |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | |
dijana
Viden/a u gymu Joined: 20 Studeni 2006 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Studeni 2006 at 14:20 |
Mene zanima gdje se S faktor odrzava-u kojim fitness centrima ? |
|
Fitness.com.hr
Admin na usluzi ;) Joined: 08 Listopad 2006 Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dijana dobrodosla,
O S faktoru mozes pogledati na sljedecoj adresi : http://www.sfaktor.com/opsirnije.htm Goky fit, fitness centar u Spanskom (Zagreb) je imao taj program u ponudi donedavno, njihove kontakt informacije mozes takodjer pogledati na gornjoj adresi. Edited by Fitness.com.hr |
|
tija
Viden/a u gymu Joined: 01 Prosinac 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
mislim da ga imaa i u Ciboni
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kakva su iskustva sa tim S faktorom ?
Dali ste zadovoljne sa takvom vrstom treninga ? Jednu frendicu zanima, pa pitam umjesto nje. Edited by Mr G. |
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja bi na to.. a kad nema kod mene.. nish skoro nema.. grrr..
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
a jadna ....
|
|
jeja
Viden/a u gymu Joined: 17 Travanj 2007 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
u GOKy-u ima s-faktor, cijena je 800 kn za 2 mjeseca a to ti je tek prvi stupanj. isla sam 3 mjeseca ali mi je postalo pre skupo, prebacila sam se na pilates i trbusni ples ali mogu preporucati!!! Ana jedina instruktorica je ZAKON cura. ni jedan drugi nije pravi a najmanje taj u ciboni!!!
|
|
The Dario
Viden/a u gymu Joined: 04 Rujan 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 40 |
Post Options
Thanks(0)
|
e ljudi, sta je tocno S-faktor
|
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
To je tzv. striptiz fitness. Pogledaj si tu (ima i slikica ): http://www.tportal.hr/lifestyle/zdravlje/page/2005/š0/26/035 š006.html |
|
The Dario
Viden/a u gymu Joined: 04 Rujan 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 40 |
Post Options
Thanks(0)
|
:) thx
|
|
bekica
Viden/a u gymu Joined: 21 Prosinac 2007 Status: Offline Points: 64 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja hodam odš0mjeseca,placam 250knmjesecno,2puta tjedno po 2sata(u Vzu)i fascinirana sam sto sve moje tijelo moze.prva2mjeseca smo radile samo vjezbe snage,a3smo presle na sipku(vjerujte mi ne isplati se prije,imamo gimnasticarku u grupi,cak i ona neke stvari nije mogla).od pocetka smo bile pune masnica,sve nas je bolilo,a sad da nas vidite:Dneznam kako je kod vas u zgu,al ne slazem se s tobom jeja.nije stvar da nijedan drugi s factor nije pravi,nego je cura zastitila to ime.vjeruj mi znam o cemu pricam.a skupo je bas zbog toga.jedino ti ovisi o kvaliteti instruktora,a ne kako se zove,sve imas sipku i radis te vjezbe to ti je sve s factor draga moja,zvao se on ples uz sipku,striptiz ili bljup
|
|
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja idem u goky kod ane.. predobro mi je.. cijena je kakva je - al nije mi zao para - nije da ih imam na bacanje... al taj njen fitness je jednostavno predobar.. i kad dodjes crknut na trening dobis i energije i opusti te.. jednostavno PREDOBRO!! a ana je stvarno ZAKON cura!!! mi treniramo jednom tjedno po 2 sata..
|
|
Lidija
Viden/a u gymu Joined: 17 Ožujak 2008 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
postoji li i u splitu treninzi za s-faktor?
|
|
eell
Viden/a u gymu Joined: 26 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
a u Rijeci?
|
|
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
u rijeci ima vise njih.. frendica iz rijeke tamo ide.. mogu ju pitat ak te bas zanima?
|
|
eell
Viden/a u gymu Joined: 26 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajde pitaj,molim te |
|
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |