trbušnjaci! |
Post Reply |
Author | |||
terror43
Viden/a u gymu Joined: 09 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Ožujak 2010 at 20:34 |
||
jel mi može netko neš preporuciti nešto (nezz ni sam šta) htio bi dobit loma plocice i to pa kako najbrže ih dobit? hvala
|
|||
terror43
Post Options
Thanks(0)
|
||
I DA ZABORAVIO REc da znam da moram trcat jel od trbušnjaka nema ništa, a jel ima još neka caka
|
|||
Roki
Viden/a u gymu Joined: 17 Ožujak 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Evo ti neke vježbe za trbušnjake na youtoub-u... Nemoj raditi one "klasicne" trbušnjake pošto nemaju toliko efekta... Ja bi ti preporucio da kreneš teretanu pošto vježbom gornjeg djela tjela dobijaš plocice... http://www.youtube.com/watch#!v=3azluzWPxhE&feature=rela ted http://www.youtube.com/watch?v=mnBuE43cqDY&feature=playe r_embedded http://www.youtube.com/watch#!v=Owwrlo-WdjU&feature=rela ted |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja ubijam gornji dio pa opet nema plocica |
|||
Roki
Viden/a u gymu Joined: 17 Ožujak 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ee ti si mi si izuzetak Ja sam bez treninga trbušnjaka imao ekstra plocice... |
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
poanta je u onome što ide na plocice |
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
..i pritom ne mislim na lakost košulju
|
|||
terror43
Post Options
Thanks(0)
|
||
ovaaaj idem u teretanu nekih 4 tjedna i sad se malo uhodo,, i sad se poceo ubijat treninzima,, baš dođem mrtav doma hvala na vježbama
|
|||
terror43
Post Options
Thanks(0)
|
||
e i da,, kad je meni najgore ta prehrana,, poslije treninga,, ono popijem ja shake i možd par jabuka il one zobene žitarice,,
|
|||
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma ti majstore nisi ništa procitao
|
|||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
prehrana i cardio, za dobit plocice... trbusnjaci su vise za ciljano povecanje misica. najbolji trbusnjaci se dobijaju vilicom i nozem..
@thorn, pa ti da hoces imat plocice ti bi ih imao |
|||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Bravo, upravo to direktne izolacije za trbuh su korisne za ciljano povecanje trbušnjaka, znaci da bi ih se ojacalo. Hehe ono je bila šala dakako jer možeš se ti ubijat kolko hoceš na treningu ak prehrana nije na tvojoj strani |
|||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Znam da se salis, ali ne znaju svi |
|||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |