Dijeta 9 kg |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Veljaca 2007 at 10:03 |
evo ovo pronadjoh na zena.hr
Ova dijeta omogucava vam da smrsavite do 9 kg u š4 dana, pod uvjetom da se striktno drzite plana dijete. Po ovoj dijeti dolazi do promjene metabolizma, te ukoliko nastavite normalno jesti nakon 2 tjedna, kilogrami se nece vracati.
Ponedjeljak Dorucak : Rucak: Vecera: Utorak Dorucak : Rucak: Vecera: Srijeda Dorucak : Rucak: Vecera: cetvrtak Dorucak : Rucak: Vecera: Petak Dorucak : Rucak: Vecera: Subota Dorucak : Rucak: Vecera: Nedjelja Dorucak : Rucak: Vecera: Ponovite isti jelovnik slijedecih 7 dana. Obavezno morate piti minimalno 2 litre tekucine dnevno (najbolje voda, ali mozete caj bez secera ili limunadu bez secera). Alkohol je strogo zabranjen. tko hoche nek proba..sretno.. al ja bash i ne vjerujem u tak shta.. |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hahahah pa ja bi se srusio da ovoliko jedem!
To nije normalno to je bas ono minimum kalorija da se ne srusis! A i cim se prestane s tim vrlo vjerojatno se dobije sve kile nazad, a i ne vjerujem svejedno da ce se s tim izgubit 9 kg u 2 tjedna!!! A i to ovisi o covjeku individualno Ne vjerujem u tu, al tko voli nek izvoli, meni dijete ionako ne trebaju , to mi je sreca |
|
Tanja
Viden/a u gymu Joined: 18 Prosinac 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 64 |
Post Options
Thanks(0)
|
E danas sam se skoro srusila na poslu koliko je meni bilo slabo jer sam pojela Rio mare pastetu oko šš i tek sam oko pola 3 rucala. Koma..slabost, pocnem se uzasno trest, sva pozelenim.. ja se isto divim ljudima koji pojedu spinat u š popodne i do navecer nis.
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma to su za mene obicni ludjaci, nema nikakve koristi od toga, i ti ljudi koji tako gladuju obicno misle da ce smrsavit od gladovanja, bez vjezbanja, a takvi mi idu na zivce!
Moze se ozgubit kile al vratit ce ih odmah sa takvim razmisljanjem |
|
antalya
Viden/a u gymu Joined: 06 Ožujak 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
U pravu si Ive.. toliko ljudi ima sto su ovisni o
tim dijetama..a nista ne mrsave,jer samo gladuju... moje pravilo: š.pojesti nesto ujutro,tek toliko
da zeludac nije prazan 2. rucati normalno 3. ne jesti poslije š8h i
obavezno MIN 3x tjedno vjezbati.. 4. jesti SVE,ali u manjim kolicinama..naci ne pojesti cijelu cokoladu odjednom..razvuci ju na cijeli tjedan po 2-3 kockice dnevno i eto ti odrzavanja linije jer organizmu su potrebne sve namirnice,sva hrana..jer u protivnom ces doci u napast i smazat 2 coklade dok si reko keks..a ovako ti organizam ima svega,taman koliko mu treba,a mi opet zadovljni EDIT: Promijenjena velicina i boja fonta Edited by Fitness.com.hr |
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Da, slazem se potpuno s tobom, osim sta ja jedem 5-6 puta na dan pomalo (jedino za dorucak i rucak malo vise) , a ne jedem samo 3 puta to mi je premalo, a i ovako mi je bolje za trening!
I vjezbam 3x tjedno u teretani plus jos neki put doma jer imam uteg i vijacu, a i trcim neki put tako da mislim da imam dovoljno fizickih aktivnosti |
|
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
jesti 6-7 obroka dnevno. Tri glavna. Uravnotezeno i mudro. Uz to tekucine ovisno o masi. Imate si tu negdje za izracunat koliko. Ja na 55 kg moram piti š,5l vode.malo vise. Ovo gore je mucenje! I ko moze bet posljedica izgubit 9kg u 2 tjedna. Gubi se 0,5 do škg tjedno ako se zdravo gubi |
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ne racunam to po kilazi koliko moram popit vode, kad sam zedan onda popijem i gotovo, ali dosta pijem jer sam uvijek zedan tako da popijem dosta vode na da, sigurno negdje 2-3 l minimalno, a pijem i dosta mlijeka tako da se ne brinem da dosta ne pijem , jer sta se toga tice mi je prehrana stvarno ok, a sad sam poceo i dosta dobro jest tako da sam zadovoljan
|
|
antalya
Viden/a u gymu Joined: 06 Ožujak 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
I ja isto locem vode da ne znam ni sama koliko...pogotovo za vrijeme treninga i poslije...znam za vrijeme jednog treninga stepa ili crobika popiti š,5l...pogotovo kako se sad blizi toplije vrijeme...izgleda da cu se baciti na role do ljeta..drazi mi je svjezi zrak!!! I doma trbusnjake vjezbat :)))) A i ja sam skuzila da ako vise puta jedem dnevno,a po malo..znaci izmedju glavnih obroka da ubacim neku sitnicu...uopce nema one faze da sam gladna ko vuk :))) |
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Da, to sam i ja primijetio i to je dobro, jer kad imas taj osjecaj onda se obicno prejedes totalno, puno pojedes odjednom a to nije dobro!
A i bolje se osjecam ovako ful, super je tako 5 do 6 puta jest na dan, nikad nisam gladan a zeludac mi nikad nije prepun ono bas super |
|
ciganche
Viden/a u gymu Joined: 14 Ožujak 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
gdje je tu dorucak? Crna kafa bez secera???? bas super pocetak he he
|
|
tonnka
Viden/a u gymu Joined: 29 Ožujak 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
...ovo je dijeta za pociniti samoubojstvo. Pretpostavljam da je autor/ica anoreksicna...jer nitko normalni ne bi predlagao za najvazniji obrok u danu...crnu kavu!!! Kad vidim ovakve prijedloge prehrane...dodje mi da se smijem, ali onda se sjetim da sigurno netko vjeruje u takve stvari...pa mi je sve to zalosno. Ako se ide na promjenu prehrane...treba se puno informirati. Rijetko kad su dobar izvor informacija zenski casopisi i sl. jer precesto nude blic dijete i fantasticna obecanja.
Predlazem knjigu Hrana pod povecalom D. Vranesic i I. Alebic. Ima je u vecini knjiznica.
Edited by tonnka |
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Pa vidis da smo svi ovdje komentirali da je ovakva prehrana jednostavno suluda, samo se mozes razbolit i nista od toga
A sta se tice autorice , ona nije anoreksicna, ona je isto protiv toga, i to bi vidjela da si do kraja citala post! Autorica je samo to ovdje stavila da nam da informaciju kakve se sve gluposti pisu i na dnu je napisala da ona u to ne vjeruje i da to ne moze biti dobro! Tako da ne moras odmah mislit da je netko anoreksican po njezinom postu, ionako se zna da se ni ona s tim ne slaze Edited by Ive_ri |
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
fala ti ive sto me branish.. joj daleko sam vam ja od anoreksije..
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
I bolje da si daleko od anoreksije, budi sretna, ovako si bas taman
|
|
tonnka
Viden/a u gymu Joined: 29 Ožujak 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
...pogresno ste me shvatili. Pod autorom ...mislim na autora te dijete...ili novinarku koja je napisala taj clanak na stranicei Žena.hr. Ugl. ispricavam se ako sam nekog uvrijedila. Nije bilo namjerno. Htjela samo izraziti svoj bijes nad tim blic dijetama i savjetima koji su sve vise opasni po zdravlje. Znam vec par djevojaka koje su na nekakvoj dijeti s kuhanim spinatom i bananama (samo to jedu!!!) ...i njima ne mozes dokazati kako je to nezdravo...unositi samo 2 namirnice u organizam. Znam da je to psiholoska stvar.....ali mrzim biti nemocna. Inace tu dijetu su pokupile na nekom blogu. Internet...mediji su mocna stvar. Ima mnostvo informacija, sto dobrih, sto losih...jednostavno sam htjela reagirati.
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |