Povrce - što jedete? |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Ožujak 2010 at 13:19 |
što volite od povrca? što najcešce s povrcem kombinirate?
Ja osobno volim rajcicu, papriku, špinat, brokulu, krastavce, mrkvu i mahune. Recimo da mi je to OK. Kombiniram to uglavnom s mesom i to uobicajeno jedem najcešce za rucak. Vi? Slobodno neke omiljene recepte s povrcem stavite ovdje.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
sanjalica29
Viden/a u gymu Joined: 22 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 53 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja volim brokulu, cvjetacu, mrkvu, krompir i špinat. I rajcicu kad joj je sezona, sad ne. Volim špinat s integralnom rižom. Skuham špinat i rižu, dodam so i vegetu. Kratko zapecem u rerni i prelijem s jajima. Danas sam skuhala krompir, nisam dodavala masnoce. Napravila sam krompir salatu s lukom. Uz to sam jela filete od oslica. |
|
jole00
Cita FAQ Joined: 30 Travanj 2009 Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja žvacem sve povrce, jedino mi mahune ne leže baš..i rotkvica nikak,ostalo sve prolazi,pogotovo ljeti kad je sezona..najbolje mi povrce onako samo skuhat u vodi i zacinit malo sa sol,papar,maslinovo ulje i cešnjak..
uuuuu i sa roštilja mmmm Jedete više svježe ili smrznuto povrce? cak sam procitao negdje da je brzo smrznuto povrce zapravo bolje po pitanju zadržavanja vitamina i ostalih kvalitetnih sastojaka..makar ljeti ipak više po svježem lupam |
|
Shiny
Viden/a u gymu Joined: 14 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 129 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hmm paradajz,kupus,mrkva,krastavice,krompir i mahune najvise i najcesce kombiniram s mesom naravno.
A brokule,grasak,karfiol,paprike i sve ostalo sto sam zaboravila nabrojati jedem uglavnom onako smiksano kad i ne mogu raspoznati sta je tacno u tanjiru posto ih ne volim jesti same |
|
"Samo ljudi najuzviąenijeg i najniľeg karaktera se ne mijenjaju."
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
brokula, prokulice, karfiol, kupus, cvjetaca, špinat, blitva, mrkva, tikvice, mahune, grašak...i sve ostalo što ide u salatu :) ma nema što ne volim....u svim kombinacijama, sa rižom, sa mesom, sa ribom....kao glavni obrok, međuobrok...živilo povrce |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pravo pitanje za mene
Svaki dan u svim kombinacijama: brokula, karfiol, salate svih vrsta - radic divlji, radic crveni, endivija, matovilac, mišancija... Blitva, špinat (vrlo cesto u mene na meniju), tikvice na sve nacine, mahune varivo/lešo, prokulice, kelj, kupus, rajcica, patliđani na grillu........... Jedino ne volim luk i krastavce (smetaju mi i nisu mi fini - al kisele krastavce ponekad), dok papriku volim ali isto NE SMIJEM Razlog: gastritis |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
tikvice, patliđan, paprike,pomidori, riga, matovilac, kristalka, puterica, endivija, radic, blitva, špinat, mahune, kelj, kupus, prokulice...........
š. 200g brokule, š rajcica, malo cešnja cešnjaka, malo parmezana, maslinovo ulje, ocat (po želji) sol, brokulu skuhati, dodati rajcicu i cešnjak i zaciniti uljem , octom , dodati parmezana i soli po želji... ;) 2. zelena salata, 2 krastavca, malo rotkvice, malo mladog luka, vezica kopra, vezica peršina, 2 jaja, š dcl kiselog vrhnja i sol.... Jaja skuhati, sve sitno nasjeckati izmješati, dodati vrhnje i malo soli... (može i varijanta sa maslinovim uljem umjesto vrhnja...za defku ;) 3. tikvice, cešnjak, maslinovo ulje, alceto balsamico, kopar i malo soli... Tikvice kratko popržiti na malo ulja, ocijediti ih, dodati sitno nasjeckan cešnjak i kopar, posoliti, popapriti, dodati ocat dobro izmješati i papati dok je još toplo... ;) Drugi put cu još receptica...;) |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vidim da ima dosta obožavatelja povrca... kad pazimo na liniju.. mora biti!
Slobodno nabacite još receptica.. uvijek dobro dođu... Decki, di ste mi vi - kako vama ide povrce? Lega, zmaj i natjecatelji - da vidim koliko tamanite povrce... |
|
|
|
manu chao fan
Cita FAQ Joined: 14 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sve povrce osim cvjetace, ali baš sve...
|
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Paradajz,spanak,mrkvu,patlidzane,krastavce,papriku,salatu,lu k,saransak (pogotovo u kakvom jogurtu)...
i sve to uzgojeno u vlastitoj basti, mljac |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
cooperw
Viden/a u gymu Joined: 07 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 209 |
Post Options
Thanks(0)
|
U današnje vrijeme postoji fobija za sve. |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Rješenje: oguli ih! Imam žucni kamenac pa znam o cemu pricaš. |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ah, povrce.....
Paprike (oguljene), rajcica, krastavci, brokula (cvjetaca ne napuhuje pa ju izbjegavam, kao i rotkvice), tikvice, razne zelene salate..... Ma sveeeee!!!! Uvijek uz obrok, bez obzira što mi je i povrce prilog mesu/ribi, ja uvijek jedem i salate. OMILJENA SALATA: 3 paprike u bojama + rajcica + masline + feta + tuna!!!! Još je bolje sa kukuruzom, ali ga ne jedem vec dugo..... |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Theia, hvala ti na preporuci
A ova ti salata super zvuci Inace mislim da samo treba imat mašte s povrcem i kombinirat, igrat se. Najgluplje mi je kad netko kaže da ne voli povrce. Pa kak tu možeš generalizirat kad ima tako puno vrsta, svih okusa i mirisa, za svakog ponešto |
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Da, a i sama priprema je u pitanju. Npr, nikad nisam voljela mahune i grah na salatu, a cušpajze sam obožavala!
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |