Malo objasnjenje molim:) |
Post Reply | Page 12> |
Author | |||
Shiny
Viden/a u gymu Joined: 14 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 129 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Ožujak 2010 at 20:05 |
||
Eh trebala bih objasnjenje ili link u vezi jedne stvari
Naime,sta se desava kad je neko na "dijeti",jede malo(i to manje vise nezdravo) ili bolje receno ne jede nikako(i uz to smrsa par kg) a zatim se odluci hraniti zdravo i vjezbati,znaci mora puno vise jesti... Eh da li postoji mogucnost da u pocetku kg krenu gore? Ili su cinjenice da ce se metabolizam ubrzati i treniranje dovoljne da kg ne krenu gore!? Ako bi neko mogao ukratko objasniti taj proces... I da li bi se trebao postepeno povecavati broj kcal ili?? Meni je jasan jo-jo efekat ako se vrati na stari nacin ishrane ali sta se desava u ovom slucaju? Hvala |
|||
"Samo ljudi najuzviąenijeg i najniľeg karaktera se ne mijenjaju."
|
|||
Shiny
Viden/a u gymu Joined: 14 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 129 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Gdje ste strucnjaci
|
|||
|
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Evo ja cu odgovoriti, ne toliko strucno, više onako laicki, u pocetku je moguce da netko tko prije nije jeo i nije se kretao...kad krene sa vježbanjem i zdravom prehranom dobije par kg... ali to ce biti dobri kg a ne mast... što bi trebao biti i cilj..a ne vaga...imaš dobar clanak o tome baš tu na fitness od danas...
Kad se netko pokrene i uz zdravu prehranu, nakon nekog vremena, imat ce cvrsto i zdravo tijelo...ako je ustrajan... |
|||
Shiny
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ok,hvala Jos samo da ubijedim da su to dobri kg |
|||
|
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
haha...jesu jesu...jako dobri i zdravi kg....
|
|||
Shiny
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma znam ja ali tesko je ubijediti nekog ko unosi 700-800kcal dnevno da treba unositi oko š500 i jos(izmedju ostalog) u mesu hhhh Edited by Shiny |
|||
|
|||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja unosim trenutno oko š400 cc kcal..i imam totalni pad imuniteta.... gubim na kilaži i da unosim 700, 800 kcal..mislim da bi se srušila..
Koga pokušavaš ubjediti? |
|||
Shiny
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma prijateljicu Znas vec otprilike kako to ide Ubijedjena je da ce smrsati jedino ako ne jede.I skoro smo provele cijeli dan zajedno i ona je za cijeli dan pojela ono iz pekare malo sa hrenovkom,vocni jogurt i par napolitanki i kada je dosla kuci pojela je dva mini bureka Dala sam jos sta treba da iscita,i ovaj i jos jedan forum da lista...ali mi je definitivno najzanimljivije to da ona bas ne moze da vjeruje da mora jesti da bi smrsala i jos se zali kako joj je metabolizam nidje veze i rekla mi je ako se udeblja da cu ja biti kriva pa zato sam postavila ovu temu. I mislila sam da bi se mogla malo udebljati al eto kako ti kazes bit ce to zdravi kg a i nije ona bas tako tvrdoglava,slozit cemo se mi vec |
|||
|
|||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ajde nek se rega ovdje... neka uci..papa i vježba i sigurno ce biti zadovoljna...
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Reci prijateljici ovako: "postoji jedna izreka, ono si što jedeš, ako jedeš smece, izgledaš ko smece i organizam ti bude smece!! TI jedeš smece!!!!" stoga, opali joj šamar, reci joj to i dovedi je na forum!
sretno |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
hah.. grubo receno, ali istinito. |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Shiny
Post Options
Thanks(0)
|
||
hahaha necu joj reci,pokazat cu joj ovo sto si napisao |
|||
|
|||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
||
nemoj...prepast ce se... |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
može i tako u tom slucaju joj i porucujem da ako napravio taj težak korak i bude se držala i nebude posustala, garantiram da ce biti sretnija u životu, izgledati bolje, osjecati se bolje, sve |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
Shiny
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ajd ba i treba malo da je prodrma |
|||
|
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Illy zagovara šok terapiju |
|||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |