jelovnik/lean masa |
Post Reply |
Author | ||
COLLINA
Viden/a u gymu Joined: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Ožujak 2010 at 22:46 |
|
Evo da i ja svoj jelovnik stavim, kao na nekoj sam lean masi,ekto, š8š-83 pa recite svoje misljenje š0:00 š50 grama zobenih + mjerica wheya + š tableta abc plus + jabuka š3:00 200 grama puretine + š00 grama rize + jabuka trening pwm dvije mjerice wheya + glukoza + kreatin š6:00 konzerva tune + š50 grama zobenih š8:00 6 cijelih jaja 2š:00 dvije mjerica whey(nisam doma pa nosim sa sobom) + 3 zlice lanenog 23:00 250 grama posnog + dvije zlice maslinovog+ tableta abc plus
eto hvala Edited by COLLINA |
||
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mislim da je to malo previše wheya,nisam neki strucnjak ali znam da nije preporucljivo unositi preko 2 mjerice dnevno,ne radi zdravlja,nego jer nema koristi,uzaludno bacanje novaca. cini mi se da je i malo viška hrane s obzirom na jedan trening,moga bi uvest bar još jedan kardio nekih 30-45 min barem. |
||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
u zagradi ce pisati kalorije
kad se ovo zbroji (bez ulja) dobijes 3670 kalorija. ako je bazicna potrosnja 2000 kalorija, plus intezivan trening od 60 minuta u teretani oko 600 kalorija, plus ajmo reci jos 400ak kalorija za dnevne aktivnosti, za kaj ti sluzi ostalih 600 kalorija? i jos jedna zamjerka... nema potrebe da pijes dvije mjerice wheya, koji ima cca 22g proteina, kada ljudsko tijelo moze preraditi 30 g svaka 4 sata. sto znaci da ti š4g proteina bacas. |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nije bitna kolicina proteina, vec dužina njegove apsorpcije u crijevima, tako da posni možeš bez bed pojest i pola kg bez straha da ceš pola blago receno posrat, dok whey preko 50g po obroku je baš doslovno bacanje novaca... |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zato ko zna i uzima maksimum jednu i po mjericu sta je oko 45gr a proteina ispadne oko 33gr iako koliko san cuja recimo kad san gleda oni intervju od ronija kovacica on je reka da su njegovi shakeovi od š00grEdited by zmaj |
||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
|
shakeovi od š00g da, ali shakeovi cega? ako uzmes neki gainer u kojem je 60% UH, vrlo lako mozes uzeti onda shake od š00g.
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
samo govorin kako neki rade. ja se drzin mjerice i po i to mi je dosta ako iza kardia pijen onda samo mjericu uzmen Edited by zmaj |
||
COLLINA
Viden/a u gymu Joined: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne kuzim di si ti tu izracunao toliko kalorija? |
||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
|
https://www.fitness.com.hr/prehrana/nutricionizam/Tablica-kal orija.aspx kalorije za whey i glukozu sam uzeo prema nekim proizvodima, pogledao sam na stranici heliksa. a ak ti je puno, izracunaj si sam. samo ti je š00g zobenih 400 kalorija. a ti jedes dnevno 300g. samo u zobenim. di je ostalo? mislim da ti je previse š50g zobenih po obroku. Edited by GajbaPive |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
U pravu si što se tog tice, jer š00g nije niš posebno kad pogledaš cak i da nije neki gainer - 60g dexa i 40g wheya i eto ti š00g cist sumnjam da bi roni uzimao š00g wheya |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |