masa |
Post Reply |
Author | |
Marijo Kovacic
Cita FAQ Joined: 06 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Ožujak 2010 at 12:33 |
neznam di bi postavio ovo pitanje pa eto ovdje,znaci ovako vjezbam 4 puta tjedno umjesto da sam se nabio koda sam se nekako ispuhao nikako dobit misicnu masu,koristio sam whey multipower,jucer sam kupio volummass 35 te tribestan prvo mi je covjek preporucio a drugo frend koj je profi atleticar,a neda mi se vise para davat za svakakve dodatke pa sto sad napravit,dal ima kakav trening koj ce to rjesit ili nesto fakat sam zbunjen sta radit sad????
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
za masu trebas unosit vise kalorija nego sta trosis, jednostavno ima na forumu tema o tome ako ti prehrana nije kako triba zak..ac ti dodaci |
|
Marijo Kovacic
Cita FAQ Joined: 06 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro ali uglavnom trebalo bi unjet sto vise proteina ili sta???
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
2 do 2.5 gr proteina po kilu tjelesne tezine. znaci ako imas 70kg š40gr onda potrazis tablicu hranjive vrijednosti da znas koliko nesto ima cega u sebi Edited by zmaj |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |