Karike |
Post Reply | Page 12> |
Author | |||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Ožujak 2010 at 12:15 |
||
Ajmo ekipa, zanima me zna li netko gdje ima za kupit gimnasticke (olimpijske) karike; promjera š8cm i naravno cijena? Prednost za slavoniju...
Evo i slika da se zna na sto mislim.. |
|||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
furai, furai... vidim da slicno razmišljamo
inace nisam tražio po hrvatskoj jer sam ih trebao imati na kineziološkom ali pobjegne mi taj faks svaki put |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
hehe, pa tu sam se i uclanio zbog istomisljenika ; a ovo, za dobar workout u nedostatku vremena, zakon.
a i generalno mislim da nije lose uvest neke promjene s vremena na vrijeme... recimo girja, kutija i ruce sasvim dovoljno za kvalitetno odradit trening spremam se na neki put, pa sad skupljam nesta za ponijet a da nisu utezi, jer bez vjezbe Edited by Furai |
|||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Uzmi onu rastezljivu gumu sa ruckama.. mogu reci da je odlicna.. to i vijaca i nis drugo ne treba. |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Furai
Post Options
Thanks(0)
|
||
ha, ovo mi je bila zelja, al obviously not gonna happen'. ondak cemo morat gumekanje uzet.
@ davor, hvala na savjetu.. |
|||
|
|||
Ingrid-poledance
Cita FAQ Joined: 12 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 84 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jel to to? ja sam tražila nešto slicno
http://www.pro-xsports.com/detail.asp?c_urn=36&show=pgno 2&urn=š4767&gclid=CMvTy4n6kqECFcKT3wodXz60VA Edit:ispravljen link Edited by Zoki |
|||
addyy
Cita FAQ Joined: 25 Sijecanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
moram samo reci da je extra rekvizit moze se svasta raditi, ja sam ih napravio al od zeljeza :D i oblozio onda te cijevi, homemade jeftinije a isto ucinkovito :D
|
|||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
evo dam ti ja moje
|
|||
Strong is the new skinny.
|
|||
Furai
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da baš to...
Pokušao, nije mi lijepo ispalo, sad sam rekao tokaru da mi napravi ako bude mogao, strašna stvar btw
Pa na cemu ceš letit po slikama onda |
|||
|
|||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa naci cu vec neku drugu letjelicu |
|||
|
|||
Ingrid-poledance
Cita FAQ Joined: 12 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 84 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Daj njemu karike, a ti dođi na šipku , i tu se leti :) |
|||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hehe znaš da mi je i to palo na pamet, malo ženstvenog sporta za promjenu, a ne puna modrica od šaketanja |
|||
|
|||
Ingrid-poledance
Post Options
Thanks(0)
|
||
Bilo bi ti zanimljivo vjerujem! A nova grupa krece uskoro pa ako hoceš pošalji mi poruku s brojem mob pa cu te zvati. P.S. Bit ce i tu na pocetku modrica :) |
|||
SnowDonkey
Cita FAQ Joined: 01 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
U Hrvatskoj pogledaj na ovoj adresi: http://www.kl-sport.com/ Oni su zastupnici Janssen-Fritsen gimnasticke opreme, tamo sigurno imaš. Međutim, vodi racuna da onakve karike (sa slike) nisu jeftine i za to ti treba dosta prostora (mislim na plafon). Alternativna opcija, a odlicna, su ti tzv. fitness karike, prilagođene fitness tipu treninga. One su u cjenovnom razredu od 50 dolara do 80 dolara otprilike. Možeš ih narucit na sljedecim adresama: http://www.gymnasticbodies.com/store/equipment/xtreme-rings- black.html http://www.ringtraining.com/ U svakom slucaju, odlican izbor za rekvizit. Za vježbanje gornjeg dijela tijela možeš radit što god hoceš (sve vrste sklekova, zgibova, povlacenja i naravno, osnovne gimnasticke elemente). Tko nije probao vježbat na tome, neka proba, mogao bi se iznenadit, ugodno ili neugodno, ovisi... |
|||
mark
Cita FAQ Joined: 03 Listopad 2010 Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Možda ti je jeftinija a i bolja varijanta trx suspension traininer
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
samo što to nije nikako ista stvar niti je jeftinije |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |