cokoladice CORNY |
Post Reply |
Author | ||
Arthas
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 86 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Ožujak 2010 at 18:38 |
|
inace...prepirka sa frendom...ja tvrdim da nisu nikako dobre, on kaže da je to super za prvi među oborok...inace na pakiranju nepiše koliko cega sadrzi pa neznam tocno...pa molim vase misljenje...nadam se da cu dobiti okladu... heh
LP, Hvala... |
||
janja
Viden/a u gymu Joined: 05 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 103 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobila si okladu,i takva tema je ja mislim bila
|
||
Arthas
Post Options
Thanks(0)
|
|
e fala...inace DOBIO sam a ne DOBILA |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Corny cokoladice su pune šecere, stoga jedina preporuka iza treninga... |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma cak ni iza |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Neeeee sto mi to radite, ja ih jedem ujutro, umjesto
dorucka na poslu, nemam vremena spremat sebi dorucak, a tako sam vjerovao da su zdraveee |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kako mogu bit zdrave, dovoljno je samo deklaraciju procitat opet to nemam vremena... |
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Arthas
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa nepise na deklaraciji...nema ono koliko ima cega....smrc...
|
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
šecera i samo šecera eto to je ok...al proteini su kemija, ne.. Te cokoladice vas nece ubit ako ih pojedete povremeno, kao ni išta drugo, ali ima puno puno boljih nacina da zapocnete dan, zatomite glad, završite trening ili se pocastite malo |
||
||
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nistaaa, vracam se "viola" zitaricama i 0,9mm mlijeku i
taperweru a tako su mi corny bile dobre, posebno one sa bananom |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
bolje ti je pojest corny nego ici recimo u mcdolands |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
palina
Cita FAQ Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Corny sa kikirikijem .... mislim da sam ih do sada pojela tonu
Skužila sam da su pune šecera Sad vec neko vrijeme povremeno jedem dijetalne plocice sa jabukom iz Lidla . Bar piše dijetalne ... Možda je gdje tema i za njih moram još istraživati Edited by palina |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Najbolje bi ti bilo da si sama napraviš plocice - najsigurnija si onda. Preporuka za sve: Proteinske plocice |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
palina
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tnx ,probati cu ... vec sam tražila po netu kakve jednostavne recepte To
mi je oduvijek omiljena poslastica . |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
procitaj deklaraciju proizvoda pa ces svatit sta je unutra |
||
palina
Post Options
Thanks(0)
|
|
A jesam da , malo se zavaravam... One plocice u teretani su mi preskupe pa si za
ove umišljam da su zdrave Sve je dobro dok nisu kolaci... Odlucila sam da cu ih raditi doma ,valjda ce mi uspjeti |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |