Ajmo clanovi... |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | |
caba ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 10 Prosinac 2006 at 10:27 |
Svakim danom je sve vise registriranih clanova,a tema na forumima sve je manje. Stoga bi porucio forumasima da pitaju ukoliko nesto ne znaju.Mi cemo nastojati odgovoriti vase upite. I bilo bi lijepo da nam se registrira novih clanova! Edited by caba |
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
![]() |
|
zoran ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 28 Studeni 2006 Status: Offline Points: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa tome forum i sluzi ne?
![]() |
|
![]() |
|
caba ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Da, sto nas vise to bolje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
cinimi se da sam postigao nesto ovom temom. Novi clanovi vec dolaze
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Bravo
![]() |
|
![]() |
|
just_a_girl ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ive_ri ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Trebamo nekako reklamirat ovaj forum da ljudi doznaju za njega jer stvarno je legendaran
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
just_a_girl ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
da.. ja da imam josh blog.. stavila bi tam link.. al' et' neam.. i da, ono sam ti ja na msn-u.. se ljutish shto sam te dodala?
|
|
![]() |
|
Lagano novi clanovi dolaze,i uvjek ima gostiju. Kad sam napisao ovaj topic bilo nas je svega 23
|
|
|
|
![]() |
|
David ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131 |
Kvalitetnim odgovorima, jednostavnim rijecnikom, stalozenoscu, laganim zajebavanjem da se dobije dojam opustenosti, sve ce to dovesti nove clanove...
Poput mene npr... ![]() |
|
![]() |
|
emilio ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
DEJVIDE .....samo nastavi |
|
![]() |
|
Ive_ri ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Ne ljutim se za msn zasto bi se ljutio?? Tek danas sam vidio da si mi ovdje napisala post za msn , a jucer smo fino popricali i malo ubili dosadu!
Dobro ajde ovo je malo izvan tema foruma |
|
![]() |
|
David ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131 |
Malo offtopicarim da na dnu strnice pise da su forumasi postali 2000 poruka!!!
|
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
Da , cini se da je tako!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Da me nema, tebalo bi cacu na mater natjerat da me prave...
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |