New Posts New Posts RSS Feed - Piletina / Puretina
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Piletina / Puretina

Post Reply Post Reply
Author
Kate View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kate Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Piletina / Puretina
    Posted: 25 Ožujak 2010 at 20:45
Kako sve pripremate pileca/pureca prsa?

Ja obicno bacim na grill s tikvicama i/ili patliđanima, pecem na naglo u tavi, u pecnici na dva nacina, kao cilo pile pa su za mene rezervirana prsa (a moji me mole da im dam kožicu , što naravno drage volje dam ), ali pecem ih isto tako u foliji : zacinim ih limunovim sokom, cešnjakom, crvenom papricicom ljutom, ružmarinom i origanom, zamotam u foliju ka bomboncic i zapecem na nekih pola sata do sat s tim da prid kraj (zadnjih š5 minuta rastvorim foliju da se zapece korica onak reš).

I naravno...kuhana pileca prsa u juhi s gomilom kuhanog povrca + salata.

Jel netko radi digod šta s mljevenom puretinom/piletinom?

Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Ožujak 2010 at 22:27
 ovo sve sta ti radis i ja isto, al uglavnon ih na tavi bez ulja isto zacinin sol,papar i origano, nekad mariniran u limun prije nekad ne. mater mi je parputa pravila ka neke sarme s mlivenon puretinon isto nista masno i tesko i  super bude meso,riza,kupus
Back to Top
fedanov View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote fedanov Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Ožujak 2010 at 13:04
samo šiknem na tavu pilece filete,definitivno najdraže meso
Back to Top
Theia View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Theia Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Ožujak 2010 at 16:06
  Gril ili paprikaš s hrpom voca.

Druga prica je kad kuham za goste.
Back to Top
tare View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tare Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 Ožujak 2010 at 16:22
  Pileca prsa narezem na tanje filete, poslozim u tepsiju (malo nauljena maslinovim uljem), nabacam mrkve preko toga, foliju stavim+ pecem š0 minuta
nakon toga okrenem na drugu strau+dodatnih š0 minuta
budu ekstra, uopšte ne budu masna, smažem takva tri fileta kad to jedem (otprilike 200g dakle).
Mljac !
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.