Piletina / Puretina |
Post Reply |
Author | |
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Ožujak 2010 at 20:45 |
Kako sve pripremate pileca/pureca prsa?
Ja obicno bacim na grill s tikvicama i/ili patliđanima, pecem na naglo u tavi, u pecnici na dva nacina, kao cilo pile pa su za mene rezervirana prsa (a moji me mole da im dam kožicu , što naravno drage volje dam ), ali pecem ih isto tako u foliji : zacinim ih limunovim sokom, cešnjakom, crvenom papricicom ljutom, ružmarinom i origanom, zamotam u foliju ka bomboncic i zapecem na nekih pola sata do sat s tim da prid kraj (zadnjih š5 minuta rastvorim foliju da se zapece korica onak reš). I naravno...kuhana pileca prsa u juhi s gomilom kuhanog povrca + salata. Jel netko radi digod šta s mljevenom puretinom/piletinom? |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovo sve sta ti radis i ja isto, al uglavnon ih na tavi bez ulja isto zacinin sol,papar i origano, nekad mariniran u limun prije nekad ne. mater mi je parputa pravila ka neke sarme s mlivenon puretinon isto nista masno i tesko i super bude meso,riza,kupus
|
|
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
samo šiknem na tavu pilece filete,definitivno najdraže meso
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gril ili paprikaš s hrpom voca.
Druga prica je kad kuham za goste. |
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pileca prsa narezem na tanje filete, poslozim u tepsiju (malo nauljena maslinovim uljem), nabacam mrkve preko toga, foliju stavim+ pecem š0 minuta
nakon toga okrenem na drugu strau+dodatnih š0 minuta budu ekstra, uopšte ne budu masna, smažem takva tri fileta kad to jedem (otprilike 200g dakle). Mljac ! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |