Smrznuta hrana |
Post Reply |
Author | |
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Ožujak 2010 at 23:49 |
prije svega, koje je vase misljenje o smrznutoj hrani (pilecim/purecim prsima, ribi)? da li i koju smrznutu hranu kupujete? da li ste probali pileca/pureca prsa iz metroa i koliko se ona ne preporucuju u odnosu na druge proizvodjace? da li ste probali smrznutu tunu iz lidla? smrdi ko sam vrag dok se ne napravi, ali poslije je obrok samo takav. |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
posto moj sef kupuje piletinu u metroa prosle godine san doslovno svaki dan ija piletinu tu brazilsku 5 miseci. nije ni sjena ovoj cekinovoj al je duplo jeftinija, i eto nista mi se nije dogodilo. a mislin da se u brazilu isto zivotinje nesmiju hranit GMO proizvodima pa me ne brine tolko. dok za ribu smrznutu nisan bas,di ja da u dalmaciji to sranje kupujen, radje iden na peskariju po frisku a i znan dosta ljudi tamo |
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
procitaj knjigu ''Sjeme unistenja'' pa ces vidjeti da u brazilu ima GMO-a kao i u argentini. mada mene vise zanima nutritivne vrijednosti, razlike u proteinima, itd. samo sto ja nisan iz dalmacije, a ova u lidu tuna kosta oko 20kn 500g. tak nes... |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sve smrzavam sama
Kupim više pilecih fileta, kupim il još bolje- caca uvati frišku ribu i lipo zamrznem Jedino što kupujem je smrznuto povrce i voce(višnje ) |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
20kn po kila nije lose
|
|
jole00
Cita FAQ Joined: 30 Travanj 2009 Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja kupujem i KONZUMiram (koja reklama ) najviše smrznuto povrce-i to one meksicke ili kineske mikseve i onu carsku mješavinu, i naravno voce-višnje i šumsko voce ..a pilece/purece filee isto kupim svježe pa stavim u škrinju,jedino volim kupit odrezak od tune/morskog psa onako u rinfuzi jer je jeftinije,to je kao smrznuto vec i onda mi može stajat neko vrijeme u škrinji
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |