Fitness Yoga |
Post Reply |
Author | |
pika_55
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Travanj 2007 at 17:50 |
28.04.2007. subota š0.00-š2.30.h gdja. Djurdja Podvorac iz Zagreba dolazi odrzati prezentaciju fitness yoge. Bit ce to workshop i prezentirat ce nam svoj uobicajeni trening. Mjesto dogadjanja jos nismo dogovorili jer ovisi o velicini grupe, uglavnom je u Rijeci ili Opatiji. Kotizacija š00kn. Info na 09š/547š-609-Milica-keka ili na mail [email protected] Nadam se da je netko zainetresiran i da se vidimo Edited by pika_55 |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Na ovom forumu ti je malo tko iz Rijeke, ja sam osobno iz Rijeke (Opatija je 5-6 km od mene, taman sam izmedju centra Rijeke i Opatije) , ali ta joga me bas i ne zanima, ne volim to jedino neznam kakva je to fitness joga
|
|
pika_55
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
a dobro, nema veze...mislila sam ako nekog zanima i da je od tu....da prodje
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mogu ti ja pitat neke frendice ako oces, znam da su neke isle na jogu pa ono, mozda bi i na to
|
|
pika_55
Post Options
Thanks(0)
|
pa pitaj ako naletis na njih...meni ni u djep ni iz djepa
|
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da ne otvaram novu temu... Nabasala sam na vrlo zgodnu stranicu gdje se besplatno mogu skinuti cijeli satovi joge. Stranica je od jedne skole iz SAD-a. Isprobala sam neke satove i dosta su dobri. 3 su uciteljice i svaka ima svoj stil, osobno su mi najbolji Ashtanga satovi (slicno Power Yogi). No pojavljuju se bas razliciti programi. Svaki dan se pojavi novi video i 4 dana ga se moze downloadati. Imaju i newslettere s programom za iduci tjedan itd. Mogu se skinuti i video i audio format, a moze se i gledati direktno (iako to ne preporucujem, jer se meni jako dugo otvaralo). Naravno, radite na vlastitu odgovornost! Iako su satovi po mom misljenju kvalitetniji i od nekih po DVD-ima kaj se placaju, pocetnici trebaju jako paziti. Uz svaki sat pise i za koji je stupanj namijenjen. A stranica je: http://www.yogatoday.com |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |