Plan vježbanja |
Post Reply |
Author | |
route00
Viden/a u gymu Joined: 09 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Topic: Plan vježbanja Posted: 10 Veljaca 2010 at 12:24 |
Pozdrav svima!
Trebam pomoc oko treninga. (VOLJE IMAM) Ono što ja želim postici je normalna težina i figura tijela, manji trbuh. Visok sam š.89cm, težina š00kg (tu je stalo i ne idu dole više) . Prije š8 mjeseci sam prestao pušiti. Prije 7 mjeseci mi doktor rekao da imam povišeni tlak (š30/š00 koliko je to visoko neznam, radio ultrazvuk srca OK, ergometrija OK) i da moram smršaviti i da cu morati piti tablete (Ne želim tablete!). imao sam šš2kg. Uspio sam skinuti š2 kg, samo prehranom (tlak mi je š20/90 ali kaže doktor još visoko, ali tablete ne želim ako ne trebaju). Inace moja prehrana je ujutro oko 7 sati zobene pahuljice, malo meda, cimeta, š5 g proteina, 3dcl mlijeka š%., zatim poslije do š5 sati pojedem jabuku, bananu, narancu., zatim rucak u š6, š7 sati. Kruh, slatikiše ustvari sve što ne valja sam izbacio iz prehrane, paštu sam zamjenio integralnom, sol skroz izreducirao, salatu svaki dan jedem. Pred vece maznem malo oraha, kikirikija u ljusci, brusnice ali jako malo jer su dosta kaloricni. Obavezno popijem zeleni caj svaki dan barem jednu šalicu. Sada sam poceo vježbati jer cilj mi je doci na normalnu težinu, a smatram da je to negdje 92kg. Svaki dan (PRIJE š0 DANA POcEO) vozim biciklu 30 minuta, puls oko š30-š50. Sklekove 4xš0, trbušnjake 4xš0, bicepse 4xš0 (bucice 5kg), ramena bucicama. Treba MI PRAVI PROGRAM ZA VJEŽBANJE, tj. MOJE TIJELO, BUcICE i BICIKLA., jer za teretanu nemam vremena, nemam gdje trcati radi posla. Jer smatram da krivo radim, pa da mi netko napiše ili savjetuje ono ponedjeljak to i to, uto to i to itd. HVALA UNAPRIJED! |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Posted: 10 Veljaca 2010 at 17:22 |
Tebi treba promjena ishrane, jer sad skoro uopce da ni ne jedes sto nikako nije dobro...
Moraš jesti uravnoteženo, a ne ici iz krajnosti u krajnost procitaj ovo FAQ prehrana pa složi neki program, a mi cemo ispraviti ako treba! Edited by Iluvatar |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
route00
Viden/a u gymu Joined: 09 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Posted: 15 Veljaca 2010 at 14:27 |
Odlucio sam se na P90X. Kakva bi trebala biti prehrana!?
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Posted: 15 Veljaca 2010 at 14:41 |
Moras skinut cijeli DVD P90X (preko torrenta) i tamo ti je pojasnjena njihova prehrana za sljedecih 90 dana
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
amater15
Viden/a u gymu Joined: 30 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 5 |
Posted: 30 Ožujak 2010 at 13:00 |
Pozdrav!!! Trebao bi malu pomoc pa neka dobre duše pomognu.... Planirao sam malo smršavit i doci u formu do ljeta. Mislio sam radit vježbe doma(nemam vremena za teretanu) i trcati. Jel mi može neko preporucit koje vježbe i kad raditi doma(kolko puta tjedno), a kad ici trcati(ujutro/navecer) i koliko puta tjedno u kombinaciji s vježbama kod kuce?
Hvala!!!!!! |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Posted: 30 Ožujak 2010 at 13:20 |
.....i dobroj duši prekipi ponekad |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
amater15
Posted: 30 Ožujak 2010 at 13:24 |
a ja sam kroz neke postove pomoslio da si baš ti jaaaako dobra duša.... |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Posted: 30 Ožujak 2010 at 13:35 |
eto, kažem ti da i nama može prekipit :)) jesam ali i moje slobodno vrijeme je vrijedno, nije li? Recimo ti svoje neceš potrošit na citanje foruma, prelistavanje jelovnika i primjera programa treninga iz kojeg bi si nešto mogao složit, nego ceš doc tu, postavit pitanje, i cekat odgovor jeli tako? A ja cu sjest tu i po tisuciti put tipkat jedno te isto makar sve to piše, izgleda badava, na puno mjesta...kužiš? No hard feelings, smao tražim malo samoinicijative |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
amater15
Posted: 30 Ožujak 2010 at 13:59 |
nije bed....razumijem.....ali citao sam razne postove, a nigdje nisam naišao na takvu situaciju pa zato pitam.... nema veze..... |
|
Gym_girl
Posted: 30 Ožujak 2010 at 14:02 |
a po cemu je tvoja situacija specificna?
|
|
|
amater15
Posted: 30 Ožujak 2010 at 14:03 |
pa kombinacija vježbi doma i trcanja..... koje vježbe i to....
|
|
Gym_girl
Posted: 30 Ožujak 2010 at 14:20 |
i to je specificno? joj joj.. :)) Imaš doma šta od rekvizita, utega, bilo što? Kolko je kg u pitanju? Kakav je jelovnik? Baviš se kojim sportom ili si se bavio? Si kad trenirao u teretani, si upoznat sa osnovnim vježbama? Koje dijelove bi htio više naglasit, a koje manje? Kakve su ti aktivnosti tokom dana, kad imaš vremena za croban trening? ... Pogledaj koliko podataka je tu potrebno da bi ti nešto smisleno mogli rec, a ima li bilo šta od toga u tvom pitanju? Noup... to samo ti znaš, pa sam ti zato i rekla da potražiš prvo malo sam i složiš si nešto prema željama i mogucnostima, A ONDA, dođeš tu i postaviš pitanje |
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Posted: 30 Ožujak 2010 at 14:22 |
Ne uopce nema takvih situacija - htio bih smršavit do ljeta,htio bih plocice, al nemam vremena za teretanu, ja bih samo skinio sa stomaka, a ojacao ruke i prsa, jel mi može neko rec šta da jedem i kada, kako da treniram i koje vježbe da radim Nema toga, ma kakvi
|
|
amater15
Posted: 30 Ožujak 2010 at 14:24 |
krenimo redom...... š. nemam ništa doma od rekvizita.... (radim tu i tamo trbušnjake, leđne i sklekove) 2. jedem ujutro neto lagano, rucak na poslu i voce oko 6 3. bavio sam se nogometom i tenisom 4. htio bih jednostavno malo doci u formu....
imam vremena ujutro od 5,30 do 6,30 i navecer teko poslije š9....
jel ti dosta informacija djevojko iz teretane?? |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Posted: 30 Ožujak 2010 at 14:27 |
Ajde primi se citanja. Htio bih doci u formu, idi vani trci, imaš cijeli forum pred sobom, preko 500 clanaka na webu. Kreni s citanjem... |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Posted: 30 Ožujak 2010 at 14:29 |
Tema zakljucana.
amaterš5 malo više se potrudi. Pokretac teme također... |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |