Ovisnica o cokoladi |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | |
Slatka_bucka
Viden/a u gymu Joined: 21 Travanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Travanj 2007 at 19:25 |
Uopmooooooc ovisna sam o slatkoj hrani a vec sam tokiko debela da ja to uzas |
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav,,,,,,kratak cu bit--POSTANI NEOVISNICA---- |
|
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ili pricekaj jos malo uskoro ce bucke biti u modi
|
|
Slatka_bucka
Viden/a u gymu Joined: 21 Travanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa bas mi i nisi pomogao
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
cuj, pretpostavljam da imas potrebu da uvijek nesto grickas dok npr. gledas tv ili tako nesto, pa onda obicno jedes cokoladu!
Evo, mozes npr. grickati susene grozdjice ili brusnice ili tako nesto umjesto tih slatkih stvari koje ti jedes! A naravno da malo moras i imat volje i odlucit da neces jest to slatko toliko, sve se moze kad se hoce, potrudi se malo |
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
doma nikad nemoj imat veliku kolicinu slatkisa, grickalica i sl.
kod mene je u frizderu najvise jedna obicna cokolada i nemam uopce grickalica i tih sokova . cim ti nije pri ruci, neces to jest. a i nece ti se dat u ducan po to. naravno, pocni vjezbat i pit puno vode. za pocetak ti je dobar bicikl jer je zabavno, u prirodi si i ne umaras se puno. ak odes sa svojom kilazom i kondicijom na jedan trening koji ce te ubit, samo ces odustat i slijedecih tjedan dana ces lezat u krevetu zbog bolova. tak da se najbolje postupno privikavat na tjelovjezbu. sve ovisi o tvojoj odluci i karakteru. ko i cigarete il neki drugi oblik ovisnosti. naravno da ne moras izbacit svu slatku hranu, al zamjeni ju vocem, pa ako i nista drugo, tamnom cokoladom s velkim udjelom kakaa. i nemoj ocekivat da ce sve bit prek noci. posavjetuj se i za neki oblik dijete koja bi ti odgovarala. al ponavljam, sve je u tebi. sretno |
|
Slatka_bucka
Post Options
Thanks(0)
|
Zahvaljuje i Ive_ri i crystal planet vrlo je tesko odlucit se na to al pokusat cu
hvala |
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
javi se kak napredujes
|
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro je crystal rekao, eliminiraj svu losu hranu iz svoje okoline. to je dobra strategija. inace, nemoj si nista umisljati. nisi ti o nicemu ovisna, sve je to u glavi |
|
crystal planet
Post Options
Thanks(0)
|
hehe, crystal je rekla
|
|
crystal planet
Post Options
Thanks(0)
|
uzasno debela? koji ti je indeks tjel. mase? |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
A da sad ce ti to racunat da bi ti skuzila koliko je debela
Mogla si pitat jednostavno koliko ima kila i koliko je visoka i gotovo, znam da to nije realan pokazatelj uvijek ali svejedno znas samo otprilike |
|
crystal planet
Post Options
Thanks(0)
|
pa da, ima tu na portalu za izracunat. to sto ona kaze da je "uzasno" debela... moze znacit da ima indeks npr. 38, znaci pretilost, a moze znacit da ima 25... tak da...
|
|
Slatka_bucka
Post Options
Thanks(0)
|
Pa imam uglavno preko 30
|
|
crystal planet
Post Options
Thanks(0)
|
ok, mislim da je najvazniji prvi korak, a to je cvrsta odluka da nesto hoces postici. ako si to napravila, jedan dio posla je gotov. dobro, sad moras tu odluku provesti, al uz volju nista nije problem. puno ljudi odustane nakon dva dana uz izgovor: nije to za mene, ja to ne mogu!
pa ono, nadam se da ces poslusat ovih par savjeta koje si dobila i da ces postici nesto |
|
Slatka_bucka
Post Options
Thanks(0)
|
Voljela bih da me netko prati u tome... Moram navesti da sam bila poslala mail jednoj doktorici koja lijeci ovosnost o slatkome, no nazalost vec je prosla i godina ali od odgovora nista... znam da se danas sve placa ali je barem mogla reci koju rijec ili barem pozvat me k sebi pa makar joj to i platila |
|
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |