Ananas |
Post Reply |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 31 Ožujak 2010 at 00:13 |
|
Jedete li ananas ili smatrate ga vocem s previše šecera?
Danas sam ga maznuo nakon duuugo vremena, malo gledao sastav, puno šecera, no dobro me osvježio.. Mislim da ga je OK oko jutra pojesti, ipak za veceru su P+M. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
jole00
Cita FAQ Joined: 30 Travanj 2009 Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni je ananas jedno od omiljenih voca..volim iz limenke onaj,malo ocijedim i dobro je
Jeste jeli kad pizzu sa ananasom? |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nismo. Kakva je? Da, i ja kupim ananas u limenci, u konzumu, 5 limenki u kojoj su po 3-4 koluta ananasa. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ewwwww :( |
||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mmmmm...ananas obožavam svakako... ili svježi, ili u konzervi, a suhi ufff...bolje da ne pricam....lajkaaaaaammm
|
||
jole00
Cita FAQ Joined: 30 Travanj 2009 Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ena nemoj sudit dok ne probaš
meni je baš fina pizza s ananasom,al morate voljet tu slatkocu i sam ananas |
||
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
joj ja ga volim susenog, al je kalorican uzas... onak iz
limenke ponekad, al pazim da je ujutro |
||
Blia
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
neeeeee iz limenke , slatko, preslatko (iako piše light)! svježi je naj naj, a cesto bude na akciji u trgovinama pa na kraju ispadne jeftiniji i od banana i jabuka
ja ga papam za dorucak, na kockice narežem i uz zobene - nema bolje kombinacije za razbuditi se |
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nikako iz limenke.
Svježi obožavam i cesto ga papam. Znate kako cete saznati jeli ananas zreo? Ne po mirisu (kako vecina misli), nego po listovima- zgrabite jedan list iz sredine na vrhu- ako se lako da iscupati- zreo je, ako ne, potražite drugi ananas. Još malo korisnih cinjenica: "Ananas je najbolji saveznik tankog struka pod uvjetom da se koncentriramo na njegovu stabljiku. E da, uvijek se nastojimo riješiti tog tvrdog i kiselog dijela ananasa, a upravo je on najvažniji, jer stabljika ananasa sadrži u sebi bromelain - zanimljiv enzim koji strucnjaci nazivaju i „žderac masti". Razbija krupne proteine i olakšava njihovo uklanjanje, osim toga, omogucava cijepanje celulitnog tkiva i tako olakšava eliminaciju masnoca." |
||
Strong is the new skinny.
|
||
Siren
Cita FAQ Joined: 14 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ovaj dio mi nije baš najjasniji |
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa vjerojatno razgradnja i apsorpcija složenih proteina...taj dio sa uklanjanjem i mene pomalo buni. |
||
Strong is the new skinny.
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |