pala sam u nesvijest |
Post Reply |
Author | |
scarabusch
Viden/a u gymu Joined: 22 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 31 Ožujak 2010 at 18:33 |
Zadesila sam se kod veterinara u ordinaciji i baš sam
ugodno cavrljala sa doktoricom, kad sam odjednom osjetila hladan znoj, izuzetnu slabost, vid mi se zamutio, a njen glas je postajao sve dalji i dalji, zadnje cega se sjecam je da me žena pitala želim li sjesti ili izaci na zrak. Osjecaj je bio stravicno grozaaaaaan. Srecom je decko bio samnom, on je cekao u cekaoni, i kaže da sam izletila van i napravila par koraka i srušila se među neke stolice i ormare. Pošteno sam se polomila. Rasjekla sam usnu, lijeva arkada mi je otecena, jedno koljeno razbijeno drugo oteceno, i udarila sam nos...mislim, ko da me netko prebio. Došla je i hitna, dali su mi spasmex u venu i još neke protiv bolova u dupe, tlak je bio u redu. Ovo za bolove je bilo jer su me jajnici kad sam došla k sebi poceli stravicno boljeti. Doktorica me poslala na analizu krvi zbog anemije, i misli da je cijeli slucaj splet okolnosti, tlaka zraka, vlage i blablabla. Doživjela sam svakakve stresove, jutra bez dorucka, loše atmosferske prilike i bolne jajnike svaki mjesec, pa nikad nisam pala u nesvijest....tim više ne razumijem zašto se to desilo, jer nisam osjecala nikakve smetnje prije, naprotiv. Ima li ko sa slicnim iskustvom? Sumnjam, al vrijedi pitati. što bi vi napravili sad? Jesu li samo krvne pretrage dovoljne? |
|
serenity now
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
ujoj hmm...kad sam se ja zadnji put srušila, definitivno je kalorijski deficit i višak aktivnosti zajedno sa niskim tlakom i šecerom na 0 bio u pitanju :) a sad...može bit više toga....za pocetak napravi krvne pretrage pa onda vidi dalje... nebi trebalo niš strašno bit, vjerojatno se par stvari poklopilo..može bit da je nisko željezo u pitanju ako inace imaš s tim problema..ili si malo manje jela pa je pao tlak, ovo ono....uglavnom, ne brini |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Krvne pretrage kao prvo pa onda možeš tek prosuditi.
Jetrene vrijednosti, krvne vrijednosti, srce, al to ce ti vec doktor sve reci |
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
been there, done that.. po ljeti mi se dogodilo , malo sam
jela, inace imam nizak tlak šš0/70 , provela pola jutra na suncu.. i kad sam se ustala da cu u more... dobro da nisam zaplivala.. fijuuuu na rucnik... dao mi je neki prika šecera i vode pa sam se dobila na brzinu... nikad vise bez obilatog dorucka nisam izasla iz kuce, pogotovo na sunjaru i to bez vode... sad uvjek imam neki keksic u torbi (grancereale uglavnom) |
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
i da.. nikad u zivotu mi se to nije dogodilo prije.. jednom
i vise nikad.. lose.. imala sam osjecaj kao da me tijelo izdalo.... krvna slika u redu.. |
|
deejay
Viden/a u gymu Joined: 10 Veljaca 2012 Location: cerna Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
|
zato treba dorucak bit glavni obrok sa puno svega
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |