Author |
Topic Search Topic Options
|
GajbaPive
Mixa shakeove
Status: Offline
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: Masa u 50 dana Posted: 29 Ožujak 2010 at 23:20 |
ovdje cu postati sve sto jedem i vjezbam u iducih (sada vec) 42 dana. komentari i savjeti su dobrodosli!
imam š68cm i 73 kg. cilj mi je š80 cm i 78kg. (za visinu sala... prestao sam rasti, ima vec š2 godina )
š. dan + nocna smjena ![Frown](http://www.croportal.net/forum/images/smilies/frown.gif) 8h corn flakes 90g + 500g freska vocni jogurt + š daily formula vitamini i minerali š2h mavrovicevo pecivo (neko oko 6,5kn) + š50g dimceka (bio u gradu, nije bilo izbora) š4h attack
š4:40 trening ravni bench 3x8 - 80kg kosi bench 3x8 - 70kg ravni bench bucice 3x8 - 27,5kg paralele 3xš0 (uz opterecenje 5kg) pulover 3xš0 - 40kg trening zavrsio š5:20
š5:40 whey isolate + 2 banane š8:š5 90g integralne rize + tuna u salamuri š80g 22:30 90g integralne rize + tuna u salamuri š80g 02:30 2 banane + zrnati sir 200g 07:45 whey isolate 08:00 spavanje
2. dan + nocna smjena š4h corn flakes š00g + whey isolate š mjerica + 3 dcl mlijeka + daily formula vitamini i minerali š6:05 attack š6:45 trening potisak prednji šx8 60kg 2x8 65kg potisak straznji 3x8 65kg fly stojeci 3x8 20kg fly sjedeci 3x8 š5kg biceps stojeci sa kosom sipkom 3x8 45kg biceps bucice stojeci dvorucni šx8 20kg šx8 22,5kg šx8 20kg triceps lat šx8 40kg 2x8 35kg triceps s cela 3x8 35kg trening zavrsio š7:45
š8:00 mjerica whey isolat + 2 banane 20:30 š00g rize + tuna u salamuri š80g 00:30 75g rize + tuna u salamuri š80g 04:30 2 banane + zrnati sir 07:30 whey isolat + 2dcl mlijeka 0,9% 07:45 spavanje
3. dan š4h 60g corn flakesa + 300 ml mlijeka 0,9% + mjerica whey isolate + daily formula š6h trcanje na traci pola sata pri brzini š0,5km/h + 300 trbusnjaka š7h banana + 200g vocnog jogurta š8:30 š30g krumpira + š50g purecih prsa 2šh banana+400g vocnog jogurta (jbga, malo previse vocnog joogurta...) 23h isolate whey + 200 ml mlijeka 0,9%
4. dan 8h 70g corn flakesa + 500g vocnog jogurta š2h mavrovicevo pecivo + š50g pureca delux š3h attack
š3:30 trening švung 3x8+4 40kg lat zadnji 3x8 80kg lat prednji 3x8 80kg lat uski 3x8 80kg lat bench 3x8 š0kg opterecenje veslanje bucice šx8 20kg šx8 22,5kg šx8 25kg trening gotov š4:30
š4:45 whey+2 banane š6:45 š00g integralne rize + 200g purecih prsa 20:30 75g rize + 200g zrnati sir 00:00 mjerica whey isolate + š50 ml mlijeka 0,9%
5. dan + nocna š0h 70g corn flakesa + 400g vocnog jogurta + daily formula š4h š00g integralne rize + 200g purecih prsa š6h 30min trcanja na traci, brzina š0,5km/h š6:45 š banana + mjerica whey isolate + š50 ml mlijeka 0,9% š9:30 š00g integralne rize + š80g tune u salamuri 23:30 75g integralne rize + zrnati sir 200g 03:30 2 banane + zrnati sir 200g 07:45 mjerica whey isolate + š50 ml mlijeka 0,9%
6. dan + nocna š4h 3 buhtle sa sirom (3 zvuci puno, ali to su neke male suhe buhtlice sa sirom samo u nazivu) + 200g vocnog jogurta + daily formula š5:45h 50g corn flakesa + 400 g vocnog jogurta š6h attack
š6:40 trening BF 3xš5 opterecenje š2,5kg lat veslanje siroko šx8 80kg 2x8 75kg lat veslanje usko 3x8 75kg veslanje u pretklonu sa sipkom šx8 55kg 2x8 65kg Jednorucno veslanje bucicom s oslonom na ravnu klupu 3x8 š7,5kg zgibovi prednji 3x6 bez opterecenja trening gotov š7:40
š8h mjerica isolat whey + š banana 20h š00g integralne rize + š80 tuna u salamuri 00h 75g integralne rize + 200g zrnatog sira 4h 2 banane + 200g zrnatog sira 07:30h mjerica whey isolate + 200ml mlijeka 0,9%
7. dan odmor š3h juha, malo krumpira pecenog, pureca prsa i 2 pileca batka s rostilja + zelena salata + daily formula š3:30 - š7h 6 domacih buhtli s pekmezom š9h komad pilecih prsa i dva pileca krila s rostilja 22h zrnati sir + 200g vocnog jogurta 0šh whey isolate + š00ml mlijeka 0,9% m.m.
8. dan + nocna š0h 70g corn flakesa + whey isolat + 300 ml mlijeka 0,9% m.m. + daily formula š4:30 š00g integralne rize + cca š50 g svinjecih snicli s rostilja š5h attack
š5:40 trening kosi bench šx8 80kg 2x8 75kg ravni bench šx8 80kg šx5+š 90kg šx5+3 85kg kosi bench uski 3x8 75kg paralele 3xš2 kosi bench fly 3xš0 bucice š7,5kg trening gotov š6:25
š6:40 whey isolate š7:30 2 banane (nisam stigao kupiti prije ) + š red cokolade š9:30 malo mavrovicevo pecivo + 200g dimceka 23:30 75g rize + 200g zrnati sir 03:30 75g rize + 200g zrnati sir 07h whey isolate + 200 ml mlijeka
|
![Back to Top Back to Top](forum_images/back_to_top.png) |
Gym_girl
Fit moderator
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 30 Ožujak 2010 at 01:10 |
ufff ima tu materijala... ![](smileys/smiley4.gif)
ajde ja cu probat s onim što mi je najprije upalo u oko...
š. cornflakes, vocni jogurt, buhtle....možemo li nekako bez toga? ![](smileys/smiley17.gif) 2. zašto banane u pwm-u? 3. zašto banane sa zrnatim? Tu bi meni bolje išao neki izvor masti.....bademi, kikiriki, maslinovo, laneno....ili neko povrce.. 4. zašto whey prije spavanja? whey no way ![](smileys/smiley17.gif)
Trening mi se isto cini malo zbrckan al za to sad nemam snage :))
Edited by Gym_girl
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd." Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected]www.instagram.com/me_better365/
|
Furai
Mixa shakeove
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 30 Ožujak 2010 at 19:45 |
sto je meni prvo upalo u oko pored ishrane jeste da nema treninga nogu i donjeg dijela ledja... treba trenirati ravnomjerno, sa ovim treningom nakon 2 mjeseca ces poprimiti izgled ala Johny Bravo ..
Edited by Furai
|
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
GajbaPive
Mixa shakeove
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 31 Ožujak 2010 at 04:02 |
š. cornflakes cu zamjeniti zobenim cim potrosim vrecicu, da mi ne stoji i susi se kad je vec otvorena. buhtle su se tu nasle igrom slucaja... osim 7. dan kad cu pojesti nesto ''gresno''. zasto da izbjegavam vocni jogurt? ok, kolicina bi se dala smanjiti... ![](smileys/smiley9.gif) 2. zasto ne? zar se bas mora uzimati dekstroza? ili mogu sa bananama napraviti medjuobrok, jer od samih proteina bi bio gladan za sat vremena. 3. banane kao ugljikohidrat... a nemam naviku jesti masti. 4. whey isolate, ne gainer. 22g proteina + mlijeko zbog duze apsorpcije. znas da misici rastu dok spavas? ![](smileys/smiley2.gif) a rast ce od zraka?
Furai wrote:
sto je meni prvo upalo u oko pored ishrane jeste da nema treninga nogu i donjeg dijela ledja... treba trenirati ravnomjerno, sa ovim treningom nakon 2 mjeseca ces poprimiti izgled ala Johny Bravo ..
| 6. dan š6:40 trening
BF
3xš5 opterecenje š2,5kg
lat veslanje siroko
šx8 80kg 2x8 75kg
lat veslanje usko
3x8 75kg
veslanje u pretklonu sa sipkom
šx8 55kg 2x8 65kg
Jednorucno veslanje bucicom s oslonom na ravnu klupu
3x8 š7,5kg
zgibovi prednji
3x6 bez opterecenja
trening gotov š7:40 ak ovo nije donji dio ledja, ajd onda mi objasni kaj je. noge cu raditi svaki drugi tjedan (znaci ovaj) jer prirodno imam jake noge. vjeruj mi, zaista jake. s time da ne mislim da su cackalice, a da dizem 500kg na presi, nego da ima mesa na njima ![](smileys/smiley2.gif) geni... tako da cu svaki drugi tjedan raditi trening u superserijama za noge (napisat cu kaj sam radio kad ce za to doci vrijeme) samo zbog tonusa. -------------------------- 9. dan...
gadan dan... spavanje samo 2 i pol sata...
š0h
2 banane + jogurt 0,9% m.m.
š5h
mavrovicevo veliko pecivo + š50g dimceka
š9h
rjedak griz sa 300ml mlijeka 0,9% m.m. + mjerica whey-a
2šh spavanje
Edited by GajbaPive
|
davor23
The Boss
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 31 Ožujak 2010 at 08:57 |
š. Zobene na vodi, jos ako oces whey u to.. ili nakon toga bjelanjke..
2. Banana ima fruktozu.. a tebi treba dekstroza zbog najviseg glikemijskog indeksa da se sto prije apsorbira..
3. posni ide sa masnocama... kao sto je navela Gym_girl, orasaste plodove..
4. Ako se pije prije spavanja, definitivno nejde whey isolate, vec kazein.. za pred spavanje ti je najbolje posni sir sa zdravim masnocama ![](smileys/smiley2.gif)
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
ThornOfFaith
Fitness freak
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 31 Ožujak 2010 at 09:24 |
GajbaPive wrote:
4. whey isolate, ne gainer. 22g proteina + mlijeko zbog duze apsorpcije. znas da misici rastu dok spavas? a rast ce od zraka? |
Ovo mi djeluje dosta bahato a ne bi trebalo. Najviše zbog toga jer si debelo u krivu, baš kao što ti je i davor objasnio. Miješaš super brzi protein s mlijekom i k tome još navecer? Onak, 2 nebuloze odjednom.
Tak da ne vidim razloga za neko ismijavanje
GajbaPive wrote:
noge cu raditi svaki drugi tjedan (znaci ovaj) jer prirodno imam jake noge. vjeruj mi, zaista jake. s time da ne mislim da su cackalice, a da dizem 500kg na presi, nego da ima mesa na njima geni... tako da cu svaki drugi tjedan raditi trening u superserijama za noge (napisat cu kaj sam radio kad ce za to doci vrijeme) samo zbog tonusa. |
Još jedan s prirodno jakim nogama. Ajde okaci fotku da dokažeš svima nama i sebi kako su to zaista jake noge jer u suprotnom ne vjerujem. Vecina koja to kaže il ima zalivene balvane il cackalice, a razlog zbog kojeg su uvjereni da imaju prirodno jake noge su najcešce nedostatak motivacije da ih se radi.
Imao sam i ja prirodno jake noge u srednjoj, bar mi je tak govorio vlasnik teretane, al da - onda nisam mogao ni cucnut svoju težinu kak spada i licio sam na reverse pile of sh*t.
Nemoj odmah bacat rage zbog ovog posta, samo ga shvati dobronamjerno
|
|
tare
Mixa shakeove
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 31 Ožujak 2010 at 09:50 |
davor23 wrote:
š. Zobene na vodi, jos ako oces whey u to.. ili nakon toga bjelanjke..
2. Banana ima fruktozu.. a tebi treba dekstroza zbog najviseg glikemijskog indeksa da se sto prije apsorbira..
3. posni ide sa masnocama... kao sto je navela Gym_girl, orasaste plodove..
4. Ako se pije prije spavanja, definitivno nejde whey isolate, vec kazein.. za pred spavanje ti je najbolje posni sir sa zdravim masnocama ![](smileys/smiley2.gif) | + puno glukoze !
|
Furai
Mixa shakeove
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 31 Ožujak 2010 at 10:00 |
GajbaPive wrote:
š. cornflakes cu zamjeniti zobenim cim potrosim vrecicu, da mi ne stoji i susi se kad je vec otvorena. buhtle su se tu nasle igrom slucaja... osim 7. dan kad cu pojesti nesto ''gresno''. zasto da izbjegavam vocni jogurt? ok, kolicina bi se dala smanjiti... ![](smileys/smiley9.gif) 2. zasto ne? zar se bas mora uzimati dekstroza? ili mogu sa bananama napraviti medjuobrok, jer od samih proteina bi bio gladan za sat vremena. 3. banane kao ugljikohidrat... a nemam naviku jesti masti. 4. whey isolate, ne gainer. 22g proteina + mlijeko zbog duze apsorpcije. znas da misici rastu dok spavas? a rast ce od zraka?
Furai wrote:
|
6. dan š6:40 trening
BF
3xš5 opterecenje š2,5kg
lat veslanje siroko
šx8 80kg 2x8 75kg
lat veslanje usko
3x8 75kg
veslanje u pretklonu sa sipkom
šx8 55kg 2x8 65kg
Jednorucno veslanje bucicom s oslonom na ravnu klupu
3x8 š7,5kg
zgibovi prednji
3x6 bez opterecenja
trening gotov š7:40
ak ovo nije donji dio ledja, ajd onda mi objasni kaj je.
noge cu raditi svaki drugi tjedan (znaci ovaj) jer prirodno imam jake noge. vjeruj mi, zaista jake. s time da ne mislim da su cackalice, a da dizem 500kg na presi, nego da ima mesa na njima geni... tako da cu svaki drugi tjedan raditi trening u superserijama za noge (napisat cu kaj sam radio kad ce za to doci vrijeme) samo zbog tonusa.
--------------------------
9. dan...
gadan dan... spavanje samo 2 i pol sata...
š0h
2 banane + jogurt 0,9% m.m.
š5h
mavrovicevo veliko pecivo + š50g dimceka
š9h
rjedak griz sa 300ml mlijeka 0,9% m.m. + mjerica whey-a
2šh spavanje | U tim vjezbama radi donji dio ledja, ali su to vjezbe prvenstveno za teres i latisimus. I ne mozes usporedjivat sa deadliftom, rumunjskim deadliftom, ledjnom extenzijom (hiperekstenzija) ili good morningom sto se donjih ledja tice... A noge treba radit obavezno, koliko god jake bile. Cucanj i deadlift su dvije osnovne vjezbe za izgradnju snage i misicne mase, pogotovo cucanj. Nemoj odmah bacat hate, svi smo tu da se pomazemo...
Edited by Furai
|
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
davor23
The Boss
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 31 Ožujak 2010 at 10:50 |
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 31 Ožujak 2010 at 17:29 |
Gym_girl wrote:
2. zašto banane u pwm-u? |
davor23 wrote:
2. Banana ima fruktozu.. a tebi treba dekstroza zbog
najviseg glikemijskog indeksa da se sto prije apsorbira.. | C/P s drugog foruma
Upravo sam završio s citanjem jednog clanka na t-nationu o fruktozi,pa
pošto sam dobre volje,odlucio sam ga prevesti.Jako je zanimljiv!
Fruktoza je jednostavni šecer,isto kao i glukoza,samo što je razlika
u ova dva šecera da fruktoza dospijeva mnogo sporije u crijeva,a time
mnogo sporije i u krvotok te je njezina apsorpcija limitirana.Kada
fruktoza bude apsorbirana iz naših crijeva,krvotok ju vodi do jetre.Tamo
se može dogoditi dva slucaja:prvi je da ju jetra obradi i pretvori u
glukozu i pohrani u obliku glikogena,a drugi da je iskoristi kao gorivo
za svoje celije.Za razliku od glukoze,fruktoza može biti metabolizirana
samo u jetri ta tamo biti pohranjena u obliku glikogena.
Prilikom unosa fruktoze u naš organizam ona ima samo jedno mjesto
koje može posjetiti,jetru.Ako su naše glikogenske rezerve u jetri
pune,tada se taj šecer ne može više za ništa drugo iskoristiti vec
jedino što može je pronaci naš trbuh i donji dio leđa u koji mi svi
gledamo i stalno povlacimo da vidimo jesmo li izgubili koju kilicu ili
ne.
Kada ljudi cuju za fruktozu obicno svi pomisle na voce,ali voce nije
jedini izvor tog "lošeg" šecera.Više manje sva voca sadrže fruktozu ali
samo je određena kolicina voca prepuna njome,dok ostala sadrže male
kolicine fruktoze.
Obratite pažnju na ove namirnice(prepune su fruktoze):Kukuruzni
sirup(HFCS),kucni šecer(POLA FRUKTOZA POLA GLUKOZA),smeđi šecer,javorov
šecer,šecerna trska,šecerni sirup,med,koncentrirani vocni sokovi(kao
multivitaminski). Ovo je osam etiketiranih proizvoda i namirnica koje
treba izbjegavati jer HFCS je jedan od glavnih sastojaka u svakom
prehrambenom proizvodu danas,a iako je med prirodan to ne znaci da se
moramo pretrpavati njime,jedna žlica dnevno je cisto dosta.HFCS je jedan
od glavnih uzrocnika dijabetesa,srcanih bolesti,pretilosti i raka,stoga
pogledajte malo koje namirnice kupujete!
Isto tako je dokazano da fruktoza usporava naš metabolizam.Testirane
su dvije skupine djece koja su dobivala istu kaloricnu hranu,samo što
je jedna skupina pila vodu i prirodne sokove,a druga skupina vocne
sokove sa šecerima te cole,fante itd.Dokazano je da su djeca sa
povecanim unosom fruktoze dobila puno više na kilaži od ovih koji nisu
uzimali fruktozu.
Fruktoza daje ukus hrani pa cemo vrlo cesto završiti prejedanjem jer
vrlo cesto se cak necemo ni osjecati sitim,zato pripazite što
jedete!Ovaj clanak nije posvecen tome da izbacimo fruktozu iz našeg
jelovnika jer fruktoza se nalazi i u vocu i u povrcu(voce i povrce su
bogati vlaknima i antioksidansima),samo što mi sami moramo odabrti koje
cemo voce jesti a koje ne jer nemaju sva voce istu kolicinu fruktoze
stoga pod muss izbjegavjte jabuke i banane,jedino ako cete ih jesti
ujutri ili nakon treninga jer su tadfa naše glikogenske zalihe
iscrpljene.U svoj jelovnik dodajte
avokado,šljive,borovnice,jagode,grožđe,smokve pa i rajcicu(navodi se kao
voce:D)
Jednom kada eliminirate proizvode koji su zasiceni
fruktozom,natjerajte da voce koje pametno izaberete radi za vas.Banana
obavezno poslje treninga-sadrži kalij koji omogucava ocuvanju mišicne
mase,ali pošto je bogatija fruktozom vaše glikogenske rezerve ce se
obnoviti,a za sve ostale obroke birajte ono voce koje je manje zasiceno
ovom napasti od šecera.Ne zaboravite! Jedite jabuke,narance,kruške ali
jedino kada su glikogenske rezerve smanjene! |
ThornOfFaith wrote:
Još jedan s prirodno jakim nogama. Ajde okaci
fotku da dokažeš svima nama i sebi kako su to zaista jake noge jer u
suprotnom ne vjerujem. Vecina koja to kaže il ima zalivene balvane il
cackalice, a razlog zbog kojeg su uvjereni da imaju prirodno jake noge
su najcešce nedostatak motivacije da ih se radi.
Imao sam i ja prirodno jake noge u srednjoj, bar mi je tak govorio
vlasnik teretane, al da - onda nisam mogao ni cucnut svoju težinu kak
spada i licio sam na reverse pile of sh*t.
Nemoj odmah bacat rage zbog ovog posta, samo ga shvati dobronamjerno | ![](http://www.imagesforme.com/upload/f8eba7a3.jpg) i da... s obzirom da zbog posla i faksa jedno vrijeme nisam bio redovan u teretani (2 puta tjedno) noge u zadnjih 5-6 mjeseci sam radio 3-4 puta. toliko o prirodi i genima.
Furai wrote:
U tim vjezbama radi donji dio ledja, ali su to vjezbe
prvenstveno za teres i latisimus. I ne mozes usporedjivat sa deadliftom,
rumunjskim deadliftom, ledjnom extenzijom (hiperekstenzija) ili good
morningom sto se donjih ledja tice... A noge treba radit obavezno,
koliko god jake bile. Cucanj i deadlift su dvije osnovne vjezbe za
izgradnju snage i misicne mase, pogotovo cucanj. Nemoj odmah bacat
hate, svi smo tu da se pomazemo... | isprika, krivo sam napisao u trenigu donjeg dijela ledja. umjesto BF je hiperekstenzija s opterecenjem š2,5 kg. ne znam kako mi se potkrala ta pogreska. deadlift radim u treningu nogu. ----------------- isprika svima na sarkazmu i agresivnoj reakciji.
Edited by GajbaPive
|
zmaj
Fitness freak
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 31 Ožujak 2010 at 18:03 |
eto ima jake noge, sta neznaci da ih netreba radit.
|
ThornOfFaith
Fitness freak
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 31 Ožujak 2010 at 20:37 |
Care moj ja ne znam i dalje cemu forsaš te hebene banane za pwm? je***e ja bi ih trebao maznit 4 komada da zamijene dex pa ti vidi kolko je to efikasno za tvoj želudac i tanko crijevo. Da ne spominjem i whey još uz to.
Druga stvar u vezi banana, fruktoza odlazi u jetru jel? A šta je sa glikogenom iz mišica?
što se tice nogu, imaš slicnu građu mojima, možda malkoc slabije od mojih najviše zbog lože, ali ja svoje nikako ne smatram jakima. Mislim mogao bih, ali cemu to?
Da ih i ne treniram, vjerujem da bih imao možda identicno stanje kao sad, ali ostatak tijela bi trpio totalno.
I da, izolat i mlijeko navecer su ti i dalje opcija u prehrani? Mislim ono kc nama, pa treba hraniti mišice preko noci.
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 31 Ožujak 2010 at 21:03 |
ok, odustajem nakon sutra od banana poslije treninga. jos cu sutra jesti banane jer nemam nigdje DM usput, a neda mi se ici do crnomerca samo zbog dm-a.
prva stvar koju cu primjeniti jos danas je kaj cu jesti zrnati prije spavanja.
š0. dan š2h 80 g corn flakes + whey isolate + 300ml mlijeka 0,9% m.m. + daily formula š3:30 attack
š4:20 trening potisak masina prednji (prosli tjedan sam radio na smithu) šx8 65kg šx8 70kg šx8 75kg potisak masina zadnji 3x8 70kg fly bucice na kosoj klupi 3x8 š5kg potisak bucice 3x8 22,5kg biceps stojeci sa ez sipkom 3x8 45kg biceps bucice dvorucni šx8 20kg šx8 22,5kg šx8 20kg biceps na lat masini 3x8 35kg triceps lat s kosom sipkom šx8 35kg 2x8 40kg triceps s cela šx8 35kg 2x8 40kg triceps uze šx8 20kg 2x8 25kg trening gotov š5:35
š5:45 whey isolate + š banana š8h š00g integralne rize + 200g purecih prsa 22h zrnati sir
|
davor23
The Boss
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 31 Ožujak 2010 at 21:06 |
a zasto radis vjezbe na tim masinama??
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 31 Ožujak 2010 at 21:07 |
ThornOfFaith wrote:
što se tice nogu, imaš slicnu građu mojima, možda malkoc slabije od mojih najviše zbog lože, ali ja svoje nikako ne smatram jakima. Mislim mogao bih, ali cemu to?
Da ih i ne treniram, vjerujem da bih imao možda identicno stanje kao sad, ali ostatak tijela bi trpio totalno.
| u fazi sam mase. noge su mi jace od gornjeg dijela tijela i ako zelim uskladiti ta dva dijela, ne smijem raditi noge takvim intezitetom kao ostalo. zato cu noge raditi svaka dva tjedna.
|
GajbaPive
Mixa shakeove
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 31 Ožujak 2010 at 21:08 |
davor23 wrote:
a zasto radis vjezbe na tim masinama??