Kikiriki... |
Post Reply |
Author | |
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Travanj 2010 at 20:22 |
Zadnjih par dana kad god navratim u konzum jednostavno
moram kupit kikiriki,do duse, onaj u ljusci u rinfuzi, uzmem i po citav dan ga grickam... nisam osjetio da sam se udebljao, al se bojim na duze staze da hocu. Znam da je kikiriki kombinacija masti i proteina i da je dosta kloricno... Ali sam negdje citao da organizmu treba vise energije tj. vise kalorija potrosi da probavi proteine i samim tim trosi kalorije unesene mascu, pa da u konacnici i nisu bas za debljanje... jesam u pravu? Ili da se jednostavno klonim kikirikija? Jedete li vi kikiriki i sta mislite o ostalom orašastom vocu opcenito... |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
slobodno jedi. ja preferiran navecer priko dana ne
|
|
cooperw
Viden/a u gymu Joined: 07 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 209 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja jedem samo navecer uz posni, no u zadnje vrijeme se bojim da pretjerujem, pa cu smanjit dozu.
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
ako ih grickaš cijeli dan, onda nisu baš najbolji izbor to moraš sam provjerit...kolike ti kolicine i kad odgovaraju...meni su bademi super i jedem ih uz posni, i to šacicu...kikiriki mi ne odgovara i bok tako da sam se s tim pozdravila.. tako ja neki dan kažem jednom decku na poslu da proba tu kombinaciju, posnog s bademima, i dođe on drugi dan i kaže da je pojeo 300 g badema u jednom danu e pa ljudi moji, ako je zdravo ne znaci da nema kalorija - eaasyyy |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
joj gymka ja ga potpuno razumijem, jer ni ja nemam granice sa tim orašastim plodovima kao ni sa suhim vocem..ufff
obožavam kikirikiiiiiii mogla bi ga kilu pojesti |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
imat ceš viši bf ako tako nastaviš ili ga neceš spustiti Edited by Iluvatar |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam alergicna :((((( a obozavam gaaaaa
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja pojedem dnevno oko 30g kikirikija..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
ih to nije meni ni za pod zub davore
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
haha... a ja se suzdrzavam.. inace bih ja pojeo toga sigurno 500g dnevno |
|
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ni tebi ni ostalim curama e moje davore kakvu si to karmu navukao na sebe |
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
haha... neka neka.. dok ne budu plocice se ocrtavale, nema sopanja hranom...
|
|
|
|
Shiny
Viden/a u gymu Joined: 14 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 129 |
Post Options
Thanks(0)
|
hahahaha isto |
|
"Samo ljudi najuzviąenijeg i najniľeg karaktera se ne mijenjaju."
|
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
al je dobar za keto,,, malo uh :)
|
|
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
joj ja ga volim i bas se tesko suzdrzavam, sve je ok dok ne
pocnem, al kad pocnem grickat, ne znam stat, do duse, nisam preso vise od š50gr dnevno... al ipak cu se probat suzdrzat, sto manje... joooj zasto su tako masni a tako ukusni zaaastoooo!?!?! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |