Puls |
Post Reply |
Author | |
Freakusha
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 192 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Travanj 2010 at 14:36 |
Nisam ovdje vidjela slicnu temu - pa cu je otvoriti .
Dakle, decko mi je nabavio onaj mjerac pulsa... Znate ono šta ide oko prsa (iliti ispod sisa ) i imate sat na ruci i mjeri vam puls, e sad... Mene zanima koji je najveci, a da je u granicama normale, puls za žene? Meni se zna popeti i do š90 otkucaja u minuti, ali onda moram stati tj. tijelo mi ne može više... Neki "normalan" puls za vrijeme vježbanja mi je oko š80 otkucaja u minuti, pa me zanima da li je to normalno ili je to ipak previše i da li bi trebala smanjiti napore? Hvala na odgvorima |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
max hart rate 220 - godine.... pa si izracunaj... ;)
Uglavnom...trening bi trebala raditi na manje otkucaja od max HR.... |
|
Freakusha
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 192 |
Post Options
Thanks(0)
|
Znaci, max hart rate mi je 202... Ok, onda je š80, š90 otkucaja sasvim ok
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovak ti to izgleda za tvoje god pa biraj što želiš:
do š45 Easy š45-š59 Fat burning š59 - š74 crobic š74-š88 Ancrobic š88-202 Redline (i tu definitivno ne bi trebala biti ) |
|
Freakusha
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala ti Theia!
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nema na cemu!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |