New Posts New Posts RSS Feed - Mala isprika
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Mala isprika

Post Reply Post Reply
Author
janja View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote janja Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Mala isprika
    Posted: 27 Veljaca 2010 at 22:56
  Ljudi ispricavam se što nisam stigla ispuniti svoju prijavu do kraja.Evo kompjuter je došo makar prekasno.Smatram da sam i dalje u natjecanju makar prepuštena sama sebi dakle bez trenerice gym girl.Pocinjem s vama i nadam se da svejedno smijem javljati promjene i slike kako napredujem.Eto da se barem na neki nacin iskupim.

Hvala na razumijevanju!
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Veljaca 2010 at 23:06
Originally posted by janja janja wrote:

Ljudi ispricavam se što nisam stigla ispuniti svoju prijavu do kraja.Evo kompjuter je došo makar prekasno.Smatram da sam i dalje u natjecanju makar prepuštena sama sebi dakle bez trenerice gym girl.Pocinjem s vama i nadam se da svejedno smijem javljati promjene i slike kako napredujem.Eto da se barem na neki nacin iskupim.

Hvala na razumijevanju!

Eh.. da se bar taj kompjuter ranije popravio.. cekali smo te.. nekoliko dana i jednostavno nismo bili sigurni da li ceš se vratiti i nastaviti sa svojim kandidiranjem..
Svakako smo motivirani pratiti dobar napredak, stoga možeš otvoriti svoju temu ovdje u - ostale teme - i komuniciramo tako dalje..
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
janja View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote janja Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Veljaca 2010 at 23:13
  Znam znam ali eto nisam bila te srece.Svakako cu poceti s vama i javljat nadam se samo dobre bolje i najbolje vijesti
Back to Top
missbig View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote missbig Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Travanj 2010 at 22:22
  janjo kako ide? jel napredujes?
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.