New Posts New Posts RSS Feed - Suplementi!
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Suplementi!

Post Reply Post Reply Page  12>
Author
Jota View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jota Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Suplementi!
    Posted: 06 Travanj 2010 at 20:47
Prodajem sve vrste suplemenata po vrlo povoljnim cijenama.
cesto sam u EU pa usput mogu nabaviti velik asortiman dodataka prehrani.
Back to Top
soner_9393 View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Travanj 2010 at 21:11

samo informativno, koliko kosta dymatize elit whey 2.3 kg ili 4.5 kg?  

Rijeąeno na PM.
Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Travanj 2010 at 21:39
  ja sam dao 37 Eura u Sloveniji za 2,3 kg...
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Travanj 2010 at 22:34
Originally posted by Jota Jota wrote:

Prodajem sve vrste suplemenata po vrlo povoljnim cijenama.
cesto sam u EU pa usput mogu nabaviti velik asortiman dodataka prehrani.

Koje to suplemente prodaješ?
Ako se ne izjasniš, tema se briše...
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
Jota View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jota Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Travanj 2010 at 23:16
Whey, bcaa, kreatin, glutamin, multivitamin i itd.
Uglavnom kupujem ih u Njemackoj jer mi je obitelj tamo i cesto sam tamo, a svi proizvodi su provjerene kvalitete i orginalno zapakirani.
Mogu nabaviti sve vrhunske firme( Optimum nutrition, Dymatize, EAS, Gaspari nutrition, Muscletech, BSN,ABB...)
Inace ako treba mogu poslati poštom po cijeloj Hrvatskoj!
Za primjer Optimum nutrition whey gold standard 4,5 kg je 700kn a 2,2kg je 430kn.
Uglavnom velik je izbor slobodno pitajte što vas zanima!
Back to Top
Deni View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Deni Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Travanj 2010 at 23:25
Prijatelju pa i nisi nesto jeftin a svercer si, Davorovih 37 oira je cheap a ti si tu u rangu sa cijenama u HRV

Elite Dymatize Whey
Back to Top
Jota View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jota Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Travanj 2010 at 23:34
Za pocetak nisam ja nikakav švercer jer sve radim na legalan nacin.
Ja nisam naveo dymatize, nego optimum nutrition koji je bolje rangiran zato je i skuplji.
U zagrebu 4,5kg optimuma košta preko š000 kn pa bih molio da se suzdržiš od suvišnih komentara.

Back to Top
Johnny_23 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Johnny_23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Travanj 2010 at 09:15
  heh ali u sloveniji je isti taj 75 eura :P a mislim da vecina ljudi s foruma kupuje u sloveniji
Back to Top
Deni View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Deni Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Travanj 2010 at 10:23
Svjedno si skup, radje cu uzeti sa racunom i platiti par desetaka kuna vise. Nije mi bila namjera te uvrijediti dapace samo ti prodavaj nemam ja nista protiv, ali ocekujem ako vec uzimam preko tebe da cijene budu pristupacnije a ne iste.
Back to Top
Jota View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jota Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Travanj 2010 at 16:17
Neki nisu u prilici bit blizu slovenije tako da opet nema smisla raspravljat.
Da ponovim pakete šaljem po cijeloj Hrvatskoj, tko je zainteresiran neka se slobodno javi sa upitima!

Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Travanj 2010 at 16:52

Hm kakve veze je li optimum, dymatize (koji mi je najsumnjiviji, najviše zbog analiza koje mu ne idu na ruku) il nekog treceg kad je cijena ipak nešto viša od one koje ocekujemo

Primjerice MVP pro whey se može nabavit cak i za 325kn iste kilaže.

Ili još bolje, suplementi iz engl za š00-š20kn/kg wheya

Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Travanj 2010 at 16:58
 te iz engleske ja koritin i cine mi se da su dobri,nisu zatrovani uzea san 5kg za 500kn bez okusa
Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Travanj 2010 at 18:15
Originally posted by zmaj zmaj wrote:

te iz engleske ja koritin i cine mi se da su dobri,nisu zatrovani uzea san 5kg za 500kn bez okusa

Ti si platio tih 500kn i nakon koliko ti je stiglo doma? si platio postarinu? dodas ista za okus?
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
Back to Top
Furai View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Furai Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Travanj 2010 at 19:28
Originally posted by ThornOfFaith ThornOfFaith wrote:

Hm kakve veze je li optimum, dymatize (koji mi je najsumnjiviji, najviše zbog analiza koje mu ne idu na ruku) il nekog treceg kad je cijena ipak nešto viša od one koje ocekujemo

Primjerice MVP pro whey se može nabavit cak i za 325kn iste kilaže.

Ili još bolje, suplementi iz engl za š00-š20kn/kg wheya

Moze neki link il tako nesto. Cisto da znam  o cemu se radi. Malo sam proguglao, ne vidim da iko ista lose o njemu pise.
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Travanj 2010 at 20:31

Originally posted by Furai Furai wrote:

Moze neki link il tako nesto. Cisto da znam  o cemu se radi. Malo sam proguglao, ne vidim da iko ista lose o njemu pise.

S tim analizama ti je ko i s registrom branitelja...

Al bila je još prije god il dvije na onom forumu tema s tim analizama i jbg, nisam skinio taj pdf jer me nije zanimalo ali mi je ostalo u sjecanju da je dymatize elite whey imao visok % soje i znatno manji % P od deklaracije.

Probaj malo po stranim forumima, možda ima negdje taj file

Back to Top
soner_9393 View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Travanj 2010 at 20:44
Originally posted by ThornOfFaith ThornOfFaith wrote:

Originally posted by Furai Furai wrote:

S tim analizama ti je ko i s registrom branitelja...

Al bila je jo± prije god il dvije na onom forumu tema s tim analizama i jbg, nisam skinio taj pdf jer me nije zanimalo ali mi je ostalo u sjecanju da je dymatize elite whey imao visok % soje i znatno manji % P od deklaracije.

Probaj malo po stranim forumima, moµda ima negdje taj file

a hebate led vec sam 7 kg dymatizea popio...nista prelazim na mvp

btw: thorn jel valja sta  mvp ?

Edited by soner_9393
Rijeąeno na PM.
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.