But enough about me... |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Travanj 2010 at 21:39 |
|
...lets talk about my biceps.
Oke, bit cu ozbiljna... Eto, i ja kao velika vecina fitovaca ili onih koji ce to tek postati uglavnom samo lurkam po stranici, bombardiram se informacijama i motiviram za nove pobjede. Uclanila sam se prije koji mjesec i tada mi je skoro sve o cemu se tu diskutiralo bilo enigma (i dan danas- ja i teretana smo ko krava i balet, ili tocnije, krava i baletna dvorana ), ali u samom pocetku procesa (konacne) brige o vlastitom tijelu, odbacivanja loših navika i prihvacanja zdravog životnog stila, fitness.com.hr cinio se kao logican izbor za mene kao ignoranta i ispunio je sva moja ocekivanja. Usudila bih se reci- i premašio, ali ne želim vas razmaziti. Moj interes su bile nutricionisticke teme i vježbe koje ne ukljucuju nužno teretanu kao okoliš i tako sam se polako, ali sigurno navukla na ovu MALU zajednicu. Ja imam svoj sport (tj. borilacku vještinu), to je Krav Maga(3 puta tjedno/2 h, a uz nju odrađujemo treninge Kettlebellom (2 puta tjedno/š h, i evo otkako je zatoplilo, u dnevnu cardio aktivnost ubacila sam i trcanje (iako sam ga se grrrozzzila prije )i to . Napredujuci u kondicijskom smislu, shvatila sam da sam ja tip osobe za malo spartanskiji tip treninga, mi imamo mješani trening pa mlatim muške, dok je njima mene bed udariti , te puno radimo na snazi i na izdržljivosti (pogotovo na kettlebellu). Npr. sviđa mi se i crossfit i bootcamp fitness, ali toga nema u mom Zadru pa cu možda potražiti torrente, iako sam trenutno prebukirana za još treninga. Apropo toga da im je bed tuci cure , trenutno sam sa oblogom na otecenom gležnju jer sam sinoc na treningu primila gadan udarac u njega (iako se u tom trenu nije cinilo tako ) i to laktom (da, to je Krav Maga, laktom! ) pa cu morati mirovati koji dan... nije ništa serious, iscašenje i to, samo hematom uslijed udarca, ali dosta boli pa cu se primiriti dok ne prođe. Bome sam se raspisala, a nisam skoro ništa rekla. Ugl, ja sam vam jedno 26ogodišnje dalmatinsko dite , visoko š73 com, a teško NEcU VAM REcI, barem ne zasad jer ja MRZIM tu brojku, iako znam da je tu tek par kilica viška a ostalo su mišici i teške kosti. Ali obecajem slike za Slike forumaša i to jako brzo! cim se riješim posljedica Uskršnjih grijeha... Poprilicno sam u treningu, uredna i u slaganju dnevnih menija, pijem i proteine za PWM(jer mrzim jesti navecer a treninzi su mi do 23:30), a ako mi bude potrebna strucnija pomoc- imam Vas! Lipi pozdrav Edited by chaxy |
||
Strong is the new skinny.
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Lijepo...oduševljavajuce.....welcome ......
|
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala draga Dalila.. a koji te tocno dio oduševljava?
Btw, tvoje stopalo je dobro? |
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hej, dobro nam došla!
Uz ovako iscrpno i zaista zanimljivo predstavljanje, još mi je draže da smo te upoznali i da si nam se pridružila. Definitivno si ušla u đir, ocito je da ti ne fali motivacije Svaka cast, samo tako nastavi |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobrodosla fajterice
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kate, hvala, hvala...
Otkako sam došla hocu se ukljucit u forum, ali uvik odustanem, te nisam kompetentna da bih savjetovala, ali ni toliko neupucena pa bih sve pojedinacno pitala, te ovo, te ono... A i uglavnom sam odgovore na vlastite nedoumice nalazila sama listajuci teme. Ali fora mi je kako ste se međusobno socijalizirali pa eto i mene da se predstavim. @ Davor: Hvala fajteru, dobar jezik... |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To što se fajtaš...pogotovo sa muškima... ;) I like... Ma dobro je stopalo...ignoriram to što još nije kako treba.....kompenziram neke stvari...ali od treninga nisam odustala....;) Još nije zarasla rana...i malo bolucka...ali izdrživo je... Hvala na pitanju... |
||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hehe... fora je, zanimljivi su nam treninzi i u tom smislu... pogotovo borba na parteru Ma ja više volim sparirati s muškima na treningu...dobiješ dojam pravog napada (što i je bit Krav Mage- obrana od napada). Od š00kilaša se ipak treba znati obraniti, a od žena sam se znala i prije Inace, dosta je bitno insinuirati pravi napad da bi se kod osobe aktivirao stres (koji se javlja prilikom napada i stresnih situacija) i onda reagirati tehnicki ispravno ili barem ucinkovito... nikako zablokirati. Udaraj pa makar ko p**sy, onesposobi i bježi. Zato mi vježbe nekad izvodimo zatvorenih ociju (ne znaš s koje strane dolazi napadac niti kako ce te napasti), ponekad treneri usred vježbe ugase svijetlo pa se snalazi kako znaš i umiješ a nekad i treninge imamo u normalnoj robi (nikako trenerka i ostali sportswear). Ne daj se... znam kako ti je, i ja sam opet ozlijeđena... damn, nikako na zelenu granu sa zdravljem. Ali ne odustajeeeeeeeem... |
||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
|
A što ga mogu nadrobit ha?
Bolje bi bilo da sam KM temu otvorila a ne ovako... |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bome opasna neka fajterica
|
||
|
||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bojiš se? |
||
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
haha.. jel bih trebao? |
||
|
||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma neeee... ja sam opasna samo kad me napadnu |
||
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehe.. srecom da nisam napadac
|
||
|
||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
|
brišem ti ono "fajteru" sa pocetka topica
|
||
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Chaxy, dobrodošla u FIT ekipu i na forum!
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |