Junk food |
Post Reply |
Author | ||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Travanj 2010 at 02:05 |
|
nisam jeo pizzu ima godina dana, a htio bi je pojesti. koje je najbolje vrijeme za pojest je? da li za drugi obrok oko š4h ili poslije trcanja oko š6h? inace sam u fazi mase, pa mi se ne cini tolikim grijehom pojesti pizzu. s time da bi si sam radio pizzu, integralno tijesto, paradajz sos, plodovi mora, jos malo paprike gore, luk, gljive, mozzarelu... kaj kazete na ovo? i da, dal netko zna gdje ima za kupiti integralno tijesto za pizzu? tipa konzum, mercator,... ili samo u pekarnama? Edited by GajbaPive |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
šta ne zna odgovore onaj tvoj tihomir kuljis?
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehe.. Zaj...ni Thorn.. ccc... eh da je nama radit na masi, nebi imali ovih dvojbi.. Pa samo jedi.. sto razmisljas kada.. jeedii!!! |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
|
a dal cu ga vidjeti dok cu ici raditi pizzu? uostalom, vi ovdje imate te zdrave recepte, kreativni ste, pa ako sam vec ovdje, jel problem pitati? |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma ako si na masi, samo jedi.. ne razmisljaj previse |
||
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
samo eto nek ta pizza bude priko dana ne navecer
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ak si toliko dobar s njim vjerujem da imate i neki drugi kontakt, mail, mob itd |
||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
|
thorn, ok, nov sam clan... znam kak ja gledam na nove clanove na jednom drugom forumu gdje sam u tvojoj poziciji...
ali cu ti svejedno reci: ajd se malo manje pravi pametan. nisam ti ja balavac kojeg ces zajebavati. ako ima kaj konstruktivno za reci, reci. ovakav nacin komunikacije ne podrzavam. Edited by GajbaPive |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Svaka cast tebi al u onoj temi si se postavio maltene ko bog naspram nas ostalih i uvijek je tako, ako vec imaš nekog profi takmicara za frenda koji vrag onda tražiš nas za savjete? Jede ti se pizza i ne znaš šta bi sad? Pa valjda ceš poslušat savjeto profesionalca a ne nas tu nekih koji se pravimo pametni... Pizza je junk, i da ju probaš napravit na bb nacin to nije to kolko god se uvjeravao...i ne znam šta ga kompliciraš onda, napravi il naruci pravu pizzu, najedi se ko covjek i budi sretan |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
u
f...previše testosterona.... ;) a ništa danas ono.....u nekom kršcanskom duhu... i to... ;)
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Rokni ju za rucak. Jednom u 2-3 tj., pogotovo ako si na masi, smiješ junkat.
Mrkni ju i samo javi kako je ispala... |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Misliš da si u njegovoj poziciji? Da si u njegovoj poziciji (da se razumijemo - ne prema broju postova nego prema znanju) ja ovo sad nebi pisala jer ova tvoja tema nebi ni postojala... ;) |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
|
pizza je bila fenomenalna! steta sto se ne moze malo cesce jesti tijesto od integralnog brasna + koncentrat rajcice + plodovi mora + mozzarela + sampinjoni + kukuruz |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa zasto kad si tako rijetko priustit pizzu, onda integralno brasno?? btw, na masi si, jedi slobodno pizze...
|
||
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |