New Posts New Posts RSS Feed - Prije spavanja u masi?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Prije spavanja u masi?

Post Reply Post Reply Page  12>
Author
GajbaPive View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote GajbaPive Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Prije spavanja u masi?
    Posted: 09 Travanj 2010 at 08:03
koliko je kazein dobar odabir i dal postoji koji bolji (jeftiniji) izbor?

biram izmedju kazeina od pro.nutritiona i elite š2 dymatizea.

Edited by GajbaPive
Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Travanj 2010 at 10:25
  Pa kazein je dobar izbor za popit pred spavanje, ali ne bas za neposredno nakon treninga.. radije onda jedi posni sir pred spavanje
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
Back to Top
soner_9393 View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Travanj 2010 at 12:11

mjerica kaseina te ispadne 7-8 kn i sadrzi 22-23 g proteina

250 g posnog te ispadne 5-5.50 kn i imas također toliko proteina...znaci posni ti je malo isplativiji

Rijeąeno na PM.
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Travanj 2010 at 12:31
 soner neznan bas ovisii di se uzima taj kazein, mislin da ispadne jeftinije s kazeinon ili je tu negdi mala razlika ugl.radje posni bar te vise zasiti ako nista
Back to Top
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Travanj 2010 at 12:41
 bas to ovisi di nabavljas kasein..po shopovim te ispadne 7-8 kn..
Rijeąeno na PM.
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Travanj 2010 at 13:41
 samo niko od nas ne kupuje u ducanima. tamo je i kil wheya 220 sta ni u ludilu nebi da
Back to Top
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Travanj 2010 at 13:53
 i to sto kazes...da se nabavit kila wheya za š00-š30 kn
Rijeąeno na PM.
Back to Top
GajbaPive View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote GajbaPive Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Travanj 2010 at 19:01

bio danas u heliksu i tip mi je olaksao izbor... nije imao kazeina, pa sam uzeo elite š2. sto se tice posnog sira, jedno vrijeme sam ga jeo jako puno i vise mi izlazi na usi... mogu se tu i tamo prisiliti, ali da ga svaki dan trpam u sebe...

tim vise sto je razlika izmedju posnog i doze elitea š-š,5kn/dan. sto je zanemarivo, obzirom na okus. ovaj elite š2 od cokolade sam malo probao i prefin je, tim vise sto se pije s 2-3 deci mlijeka sto ce me, ako sam i gladan, zasititi.

Edited by GajbaPive
Back to Top
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Travanj 2010 at 19:05

vjeruj mi da te nece zasitit...

kad sam uzimao kazein navecer znao sam se budit oko2-3h i trpao sam u sebe sta god mi dojde pod ruku

Rijeąeno na PM.
Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Travanj 2010 at 19:40

Ne samo da je skuplji od posnog za š.6kn vec ima i manje P za tu cijenu, 2š nasuprot 30g iz posnog.

A ti još i mlijeko na to sve, odlicno.

Javi rezultate kad završi masa

Back to Top
NOpain-NOglory View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote NOpain-NOglory Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Travanj 2010 at 18:44
250g posnog za 5 kn? pa kakav vi to posni kupujete i di? a ja imam problem s tim posnim... nemogu ga jest.... gadi mi se:(( neznam sta da radim... neko vrijeme sam ga stavljao u blender s bananom i mlijekom i malo proteina.. al ono svejedno ga nemogu jest...

You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit.It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward.
Back to Top
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Travanj 2010 at 18:46
 u lidlu onaj pilos ti se da nac za š0-ak kn pola kile...probaj pa javi jel ga mozes jest jer je fkt fin..
Rijeąeno na PM.
Back to Top
Lega View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Lega Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Travanj 2010 at 20:28
Originally posted by NOpain-NOglory NOpain-NOglory wrote:

250g posnog za 5 kn? pa kakav vi to posni kupujete i di? a ja imam problem s tim posnim... nemogu ga jest.... gadi mi se:(( neznam sta da radim... neko vrijeme sam ga stavljao u blender s bananom i mlijekom i malo proteina.. al ono svejedno ga nemogu jest...

probaj zrnati.
dok mi je obican posni muka isusova, sa zrnatim pronalazim otprilike jednako zadovoljstvo kao ovi žderonje s foruma koji se guše u posnom..

probaj pa javi
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Travanj 2010 at 00:21
 posni rula pogotovo pilosov,cak mi je bolji i od dukatovog a i jeftiniji je tako da se isplati svakako
Back to Top
GajbaPive View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote GajbaPive Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Travanj 2010 at 01:05
 jutros prvi puta popio elite š2 i glad me nije probudila. (radio sam nocnu)
Back to Top
Psyho View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Psyho Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Travanj 2010 at 11:48
Mene isto zanima masa... na š75 visine imam 73-74 kile... malo sam u brizi da mi je to malo?

Treniram svaki drugi dan po dve mišicne grupe... idem sa kilama max koliko mogu dizat a da napravim ponavljanje... idem sa 4-5 ponavljanja x 4-5 serija... zavisi koliko mogu izdržat!

Jedem u glavnom sve a kruh sam smanjio na minimum... ipak bez njega ne možemo... od dodataka pijem X-Treme whey od Incospora + dekstroza poslije treninga i bijelanjke u prahu prije spavanja... spavam bez brige kad je glad u pitanju    !

Jel ima neki vremenski period kad bi trebao pocet dobivat na masi ili je to cist individualna stvar?
Who dares wins!
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.