Prije spavanja u masi? |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Travanj 2010 at 08:03 |
koliko je kazein dobar odabir i dal postoji koji bolji (jeftiniji) izbor?
biram izmedju kazeina od pro.nutritiona i elite š2 dymatizea. Edited by GajbaPive |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa kazein je dobar izbor za popit pred spavanje, ali ne bas za neposredno nakon treninga.. radije onda jedi posni sir pred spavanje
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
mjerica kaseina te ispadne 7-8 kn i sadrzi 22-23 g proteina 250 g posnog te ispadne 5-5.50 kn i imas također toliko proteina...znaci posni ti je malo isplativiji |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
soner neznan bas ovisii di se uzima taj kazein, mislin da ispadne jeftinije s kazeinon ili je tu negdi mala razlika ugl.radje posni bar te vise zasiti ako nista
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
bas to ovisi di nabavljas kasein..po shopovim te ispadne 7-8 kn..
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
samo niko od nas ne kupuje u ducanima. tamo je i kil wheya 220 sta ni u ludilu nebi da
|
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
i to sto kazes...da se nabavit kila wheya za š00-š30 kn
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
bio danas u heliksu i tip mi je olaksao izbor... nije imao kazeina, pa sam uzeo elite š2. sto se tice posnog sira, jedno vrijeme sam ga jeo jako puno i vise mi izlazi na usi... mogu se tu i tamo prisiliti, ali da ga svaki dan trpam u sebe... tim vise sto je razlika izmedju posnog i doze elitea š-š,5kn/dan. sto je zanemarivo, obzirom na okus. ovaj elite š2 od cokolade sam malo probao i prefin je, tim vise sto se pije s 2-3 deci mlijeka sto ce me, ako sam i gladan, zasititi. Edited by GajbaPive |
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
vjeruj mi da te nece zasitit... kad sam uzimao kazein navecer znao sam se budit oko2-3h i trpao sam u sebe sta god mi dojde pod ruku |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne samo da je skuplji od posnog za š.6kn vec ima i manje P za tu cijenu, 2š nasuprot 30g iz posnog. A ti još i mlijeko na to sve, odlicno. Javi rezultate kad završi masa |
|
NOpain-NOglory
Cita FAQ Joined: 24 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 41 |
Post Options
Thanks(0)
|
250g posnog za 5 kn? pa kakav vi to posni kupujete i di? a ja imam problem s tim posnim... nemogu ga jest.... gadi mi se:(( neznam sta da radim... neko vrijeme sam ga stavljao u blender s bananom i mlijekom i malo proteina.. al ono svejedno ga nemogu jest...
|
|
You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit.It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward.
|
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
u lidlu onaj pilos ti se da nac za š0-ak kn pola kile...probaj pa javi jel ga mozes jest jer je fkt fin..
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
probaj zrnati. dok mi je obican posni muka isusova, sa zrnatim pronalazim otprilike jednako zadovoljstvo kao ovi žderonje s foruma koji se guše u posnom.. probaj pa javi |
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
posni rula pogotovo pilosov,cak mi je bolji i od dukatovog a i jeftiniji je tako da se isplati svakako
|
|
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
jutros prvi puta popio elite š2 i glad me nije probudila. (radio sam nocnu)
|
|
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mene isto zanima masa... na š75 visine imam 73-74 kile... malo sam u brizi da mi je to malo?
Treniram svaki drugi dan po dve mišicne grupe... idem sa kilama max koliko mogu dizat a da napravim ponavljanje... idem sa 4-5 ponavljanja x 4-5 serija... zavisi koliko mogu izdržat! Jedem u glavnom sve a kruh sam smanjio na minimum... ipak bez njega ne možemo... od dodataka pijem X-Treme whey od Incospora + dekstroza poslije treninga i bijelanjke u prahu prije spavanja... spavam bez brige kad je glad u pitanju ! Jel ima neki vremenski period kad bi trebao pocet dobivat na masi ili je to cist individualna stvar? |
|
Who dares wins!
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |