New Posts New Posts RSS Feed - savjet za dodatke prehrani
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

savjet za dodatke prehrani

Post Reply Post Reply
Author
pep1 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote pep1 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: savjet za dodatke prehrani
    Posted: 12 Travanj 2010 at 10:24
  pozdrav
poceo sam prije nekih mjesec dana ici malo u teretanu, po dva puta tjedno, uglavnom kruzni trening.. uz trcanje š put tjedno.. inace se intenzinvno bavim ronjenjem na dah u razdoblju od 5-šš mjeseca..
imam š80cm i 65kg i nikad nisam imao variranja u kilazi.. htio bih povecati malo kilazu pa me zanima koje dodatke prehrani mogu koristit uz ovakve aktivnosti..?
vec sam dobio preporuku da uzimam ugljikohidrate pomijesane sa mlijekom.. ali vidim po forumima da se uglavnom proteinski napitci spominju..

trebalo bi mi nesto da mogu nakon ronjenja od nekih 4-5 sati, za vrijeme kojeg se bas i ne jede, mozda neki keksi i banane, popiti neki suplement koji ce mi sprijeciti organizam da katabolira sljedecih sat ipo, jer mi toliko treba dok dodjem doma, spremim opremu i nesto konkretno pojedem..
eto.. nadam se pomoci..
Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Travanj 2010 at 10:51
Protein te nece sigurno udebljat.. Tebi opcenito trebaju proteini i dekstroza za nakon treninga da ne dodje do katabolizma misica.. a inace samo podebljaj prehranu.. pocni jesti puno ugljikohidrata..
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
Back to Top
pep1 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote pep1 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Travanj 2010 at 11:06
 jedem puno tako da podebljavati prehranu ne mogu bas puno, zato me i zanimaju suplementi..
koliko mi tu mogu ugljikohidrati pomoci, uzeo sam od scitec nutrition-a mass?
Back to Top
soner_9393 View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Travanj 2010 at 11:28

Originally posted by pepš pepš wrote:

jedem puno tako da podebljavati prehranu ne mogu bas puno, zato me i zanimaju suplementi..
koliko mi tu mogu ugljikohidrati pomoci, uzeo sam od scitec nutrition-a mass?

pa evo prvo probaj jest sto kvalitetnije, barem 4-5 obroka tokom dana,bilo bi dobro da unosis nesto vise proteina kroz cijeli dan (meso,jaja,sir...) i uz to neke komplexne ugh tipa tjestenine,rize,krumpira, poslije treninga bi trebao neke proteine koji se brze probavljaju i jednostavne ugh, npr. whey i dextroza kao sto je Davor rekao

pa i ovaj mass moze proc tj. potrosi to i nabavi ovu drugu opciju, mislim da je isplativije

Rijeąeno na PM.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.