savjet za dodatke prehrani |
Post Reply |
Author | |
pep1
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Travanj 2010 at 10:24 |
pozdrav
poceo sam prije nekih mjesec dana ici malo u teretanu, po dva puta tjedno, uglavnom kruzni trening.. uz trcanje š put tjedno.. inace se intenzinvno bavim ronjenjem na dah u razdoblju od 5-šš mjeseca.. imam š80cm i 65kg i nikad nisam imao variranja u kilazi.. htio bih povecati malo kilazu pa me zanima koje dodatke prehrani mogu koristit uz ovakve aktivnosti..? vec sam dobio preporuku da uzimam ugljikohidrate pomijesane sa mlijekom.. ali vidim po forumima da se uglavnom proteinski napitci spominju.. trebalo bi mi nesto da mogu nakon ronjenja od nekih 4-5 sati, za vrijeme kojeg se bas i ne jede, mozda neki keksi i banane, popiti neki suplement koji ce mi sprijeciti organizam da katabolira sljedecih sat ipo, jer mi toliko treba dok dodjem doma, spremim opremu i nesto konkretno pojedem.. eto.. nadam se pomoci.. |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Protein te nece sigurno udebljat.. Tebi opcenito trebaju proteini i dekstroza za nakon treninga da ne dodje do katabolizma misica.. a inace samo podebljaj prehranu.. pocni jesti puno ugljikohidrata..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
pep1
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
jedem puno tako da podebljavati prehranu ne mogu bas puno, zato me i zanimaju suplementi..
koliko mi tu mogu ugljikohidrati pomoci, uzeo sam od scitec nutrition-a mass? |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa evo prvo probaj jest sto kvalitetnije, barem 4-5 obroka tokom dana,bilo bi dobro da unosis nesto vise proteina kroz cijeli dan (meso,jaja,sir...) i uz to neke komplexne ugh tipa tjestenine,rize,krumpira, poslije treninga bi trebao neke proteine koji se brze probavljaju i jednostavne ugh, npr. whey i dextroza kao sto je Davor rekao pa i ovaj mass moze proc tj. potrosi to i nabavi ovu drugu opciju, mislim da je isplativije |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |