Koji suplementi su kompatiilniji? |
Post Reply |
Author | |
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Travanj 2010 at 12:19 |
Lijep pozdrav poštovani forumaši!
Evo mojeg prvog posta na ovom sajtu, pa ako u cemu griješim, ne treba se ljutiti :) Stiže ljeto pa treba malo otopit salo, definirat se...Razmišljao sam o kombinaciji kreatina i proteina (npr weider 80) ili Lcarnitina i creatina , eh sad me zanima koja je od ovih bolja kombinacija, uglavnom, ne želim bacit novac! Pa ako neko ima mišljenje i odgovor zahvalan sam |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prvo i osnovno suplementi su dodatci prehrani i oni su sekundarni. Primarna je kvalitetna i odgovarajuca prehrana,sto vise kretanja i dobar trening. Sto se tice tvojih kombinacija bolja je ova prva tj. kreatin i protein. uzivaj, ja odoh u skolu |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da ne otvaram novu temu..
Trcanje (cca š0km) i uzimanje kreatina? dali je to ok? |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
NE.. odradi HIIT sprinteve i onda popis kreatin sa proteinima i dekstrozom.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
tyros
Post Options
Thanks(0)
|
E Davore, spominješ HIIT trening, u ovom slucaju trcanje...
Uvjek sam trcao po 8-š0km (sporijeg trcanja) u šh...cuo sam da se masti otapaju nakon 45min ovisno o organizmu, i to mi je prihvatljiva teza... A opet citam da su HIIT treninzi - treninzi za sagorijevanje masti...Imaš li ti kakav savjet što je bolje? 5min HIIT ili šh š0km ??? HVALA |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
HIIT je svakako bolji.. jer njime i jacas misice, ubrzavas metabolizam te trosis masnoce.. HIIT u trajanju od 20min i to je to.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
definitivno bolje HIIT š5 ak minuti nego bilo koliko laganog trcanja,sa laganin trcanjen ce ti i vise misica otic nego sa HIIT on
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Il napravi hiit il šetaj sat, dva, tri kolko vec imaš vremena dnevno. Oboje je dobro. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |