Salata od tunjevine (V) |
Post Reply |
Author | |
Deni
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 136 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Travanj 2010 at 21:28 |
Ovo je izvuceno iz P90X jelovnika ja jedem ponekad za veceru pošto nema puno UH kao predzadnji obrok prije posnog i orašastih, kad mi se neda ništa ekstra pravit.
Sastojci:
Meni je ovo prefino pošto tuna nije onako suha kad ju samu jedeš, pa 'ko voli... Dobar tek!! |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sve je odlicno, osim majoneze.
Osobno znam pojesti tunu s raznim povrcem - od mahuna, kukuruza, mrkve, luka malo ... kupim meksicki mix u konzervi.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Super! Ovako nešto cu si danas napraviti. Samo bez
majoneze. Zapravo, mozda bi jogurt mogao zamjeniti majonezu. Probat cu . :D |
|
Deni
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zoki finije mi je sa svježim povrcem ali i ja ponekad mrknem tu mexicanu nekad znam ubaciti i malo paprike i zavisi što imam i što bi mi se moglo slagati i baš mi da odlican okus sa svježim povrcem ona konzervirana mi nekako drukciji okus tih povrca.
Ann ja nikad nisam gotivio majonezu tako da ju nikad nisam stavljao, a misim i opet ako je to ona manje masna što je navedeno i to je nekih 20 grama znaci okolo pune žlicice mislim da to nemože naškodit nešto pretjerano. |
|
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
bolje jogurt nego majoneza
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
ih..ja stavim rucolu, matovilac, cherry rajcice (nekada sam znala...sada to ne...kukuruz), žlicu maslinovog ulja i tunu....malo zacinim...i predobro...;)
Ili....skuhat paštu, nasjeckat papriku, cešnjak, pomidore, crveni luk, sve pomješati i dodati tunu i posni sir.....meni prefino... (to isto trenutno ne jedem...nekad kombinacija bez pašte...isto nije loše... ;) |
|
Dalibor123
Cita FAQ Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
e ovo bih mogao probati, samo bez cešnjaka/luka, to ne volim :) hvala za ideju |
|
--
Dalibor |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |