prehrana |
Post Reply |
Author | |
edvard
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2007 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Travanj 2007 at 14:58 |
imam 35 godina, visina š,83 cm ,tezina 82 kg, nisam debel ali imam pivski trbuh ,zanima me ko mi moze pomoci sastaviti tjedni jelovnik i program vjezbi ,zelim odrzati postojecu misicnu masu i skinuti visak masnog tkiva oko trbuha,, hvala |
|
edvard
|
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
hej, vidim da si jedan od novijih clanova, pa prvo dobrodosao! gle, prvo mal 'procesljaj' forum i stranicu, ima tu vec dosta i programa prehrane, mozda ce ti koji odgovarat.. sretnoo..
|
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
reci nam sta jedes (tj. sta tocno pojedes u jednom danu npr.) i sta vjezbas, pa cemo ti rec gdje mozes poboljsat. |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
cini se da je ovo bio jos jedan od onih koji se registriraju i jednom dodju na forum, pa poslije ni ne dodju vidjet odgovor na pitanje
|
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
hehehe
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kak ste svi zlocesti.... Tvoj problem je nekvalitetna prehrana i premalo bavljenja sportom. Nije neka filozofija. Oboje poboljsas i to je to. Predlazem piletinu, posni sir, jaja, povrce, smanji masnoce, koristi proizvode od cjelovitih zitarica.... i kreni trcati! Ili biciklirati ili rolati.... Samo da se dobro uspuses i uznojis i pivska skembica ide dolje! |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
mozda se slijedece jutro probudio i pivska skemba nestala
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni se nije dalo ni odgovarat bezveze kad znam da nece ni doc pogledat, nema smisla
Ali, Theia, svaka cast na trudu Edited by Ive_ri |
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Da, bas! A kad sam ja takva, volim pomoci. Tak me jedan frend davio i davio, ali on je STVARNO i poslusao i skinuo je š5 kg! Ja zadovoljna! |
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Super, super
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |