Aspartam u suplementima? |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Travanj 2010 at 20:15 |
Baš sam danas kupio "Attack" (smjesa: kreatin, taurin, betain, arginin, citrulin i alfa lipoicne kiseline)
Preparat se sastoji još i od ASPARTAMA (oznacen zvjezdicom) Koliko znam da aspartam nazivaju smrtonosnim sastojkom i svi ga izbjegavaju, negdje je i zabranjem... E pa da li znate u kojim je on kolicinama u suplementu i zašto? Imate li kakva saznanja? |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
u suplementu je zato sta je to sladilo.radi se tu o malim kolicinama koje ti nebi tribale nastetit(na kraju krajeva ima ga i u orbit zvakama,coli, i u vecini stvari sta je sugarfree je neki zasladivac),ja ga izbjegavan kako god mogu bas zato sta je kategoriziran ka bojni otrov. sad nemoj bacit taj attack slobodno pij, a poslin vidi sta ces
|
|
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
Naravno da necu bacit š80kn
A zašto je aspartam oznacen zvijezdicom? |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ponestalo ! možda |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
vjerojatno je oznacen zvjezdicon i onda pise ispod pri dnu sta je to zapravo
|
|
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
Upravo to, na dnu deklaracije mora pisat da proizvod sadrzi aspartam, i u kojoj kolicini. |
|
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
ha... imam gnjev od tog aspartama i svih umjetnih sladila i
poliola the šecernih alkohola koje trpaju i u paste za zube... |
|
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mos se gnjevit koliko hoces, ali mu pobjec ne mos |
|
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|
Post Options
Thanks(0)
|
ha... neki dan sam vidjela i da ga trpaju u moje sad bivše
najdraže picence: isosport grejp/limun... strava... |
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
pa taj isosport i powerade su najvece smece
|
|
tyros
Post Options
Thanks(0)
|
@Zmaj
Možeš li biti malo precizniji pa objasniti, stvarno me zanima zašto kažeš "smece" |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vindi iso sport Limun Ršš; grejp, fruktoza, 5 vitamina, niskokalorican i bez konzervansa, aspartam = 50 mg/L Coca Cola je (barem zasad) apsolutni rekorder po kolicini konzumacije aspartama. evo bas sam sad na netu nasao par zanimljivih stvari .. |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Furai
Post Options
Thanks(0)
|
tyros, procitaj ovo
|
|
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
hahaha evo bas sam na facebooku naletio na ovu grupu: http://www.facebook.com/reqs.php#!/group.php?gid=šš5665455šš 0š97 |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
zato sta je to obicna voda zasladjivaci ,neki jednostavni seceri i par vitamina. pa sta ce ti taj otrov covice,jel mislis da ti to sta pomaze tvome tilu,ja mislin da ne i to su bas one stvari koje se predstavljaju ka za sportase ovo ono mora bit zdravo,a nije i to bi se trebalo izbjegavat pit nije nista bolje od kole i ostalih sranja
|
|
Post Options
Thanks(0)
|
bez obzira na clanke na netu... ja sam na faksu imala
seminar o zaslađivacima kod dijabeticara... stari moj... kad ti profesor na medicini strucno objasni kako aspartam, saharin i alkoholni šeceri the polioli uzrokuju degeneraciju i rastezanje tkiva stanica.. onako ... ne da više nebi kupila žvake... nego nista!! nista!!! radije sakrkat cokoladu kad me zavali da trebam slatko... zaj**** ti to... eto...otud moj gnjev prema tome.. inace.. tko voli nek izvoli :) |
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |