Spravice ? |
Post Reply |
Author | |
lacko_gym
Cita FAQ Joined: 23 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Veljaca 2010 at 21:37 |
Tražim si neki multifunkcionalnu spravu pa sam našao jednu takvu, jel mi može poslužiti za vježbanje trbušnih?
za prsa i noge je glavna namjena, ovo Edited by lacko_gym |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ako se nemoze klupa spustit na kontrakoso onda ne,a i mozes trbusne radit i bez klupe,cak bolje pogadjaju trbusnjaci na podu lezeci nego na kontra kosoj klupu di se ledja vise opterecuju.
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja imam tu klupu doma.. i ne pase mi npr.. kod ravnog bencha bi osoba trebala imat malo duze ruke da bi mogla podignut uteg sa stalka (moj raspon ruku š8šcm).. a ovaj dodatak za noge je dobar.. lijepo pogadja kvadriceps i zadnju lozu kod vjezbanja.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
atrcak
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
društvo,dali netko zna razliku između powerplate-a i onog što reklamira sopekica,power slim plate-a? osim cijene koja je poprilicna?ja sam na sto muka jer moram skinut kile,a nemam dnevno 2,5sata viška za teretanu,imam 3 klinaca u suprotnim smjenama u školi! hvala
|
|
atrcak
|
|
Ajvi
Cita FAQ Joined: 14 Travanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 28 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja vježbam na Power plate-u. Slim plate je manji, nestabilniji, lakši i mislim da ima manje frekvencije. Vjerojatno je najbitnija razlika u kvaliteti s obzirom da je PP š00 000 kn, a SM 3500kn..
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
to ti je nesto ka orbitrek sta imas u teretani onaj ogromni, a kucni je oni mali
Edited by zmaj |
|
Ingrid-poledance
Cita FAQ Joined: 12 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 84 |
Post Options
Thanks(0)
|
moje svakodnevne sprave su šipka od prokroma i sjedalica :). Ponekad samo koristim i onu šipku za zgibove.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |