Eggalbumin!? |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Travanj 2010 at 15:32 |
Isprika ako je neko negdje postavio ovo pitanje... nisam uspio pronac nešto po tom pitanju?
Zanima me jel se eggabumin iliti bijelanjci u prahu mogu koristiti i uzimati prije spavanja... ako se ne varam to bi trebali biti sporo razgradivi proteini pa bi u tu svrhu mogli poslužit? I koji bi "šecer" mješao sa whey-om poslije treninga... dekstroza, fruktoza... trebao bi nešto uzet ali neznam šta ? Edited by Psyho |
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
whey sa dex
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jesi uopce citao FAQ na ovom podforumu i npr OVO nekoliko tema ispod ? |
|
Psyho
Post Options
Thanks(0)
|
Pogledao jesam... malo me "bune" nazivi... fruktoza, dekstroza... znam za grožđani šecer i da je dobar, odnosno da se može uzimati sa whey-om poslije treninga... trenutno ga nema kod mene u "DM-u" .
Zato pitam jel se može koristit i ili vocni šecer... njega sam uspio nac u Kauflandu! |
|
Who dares wins!
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Heh pa naravno da nema, opca nestašica grožđanog šecera iz dm-a u hrv Nemoj fruktozu, uzmi rađe bijeli kruh/kifle u toj kolicini koju trebaš i to mrkneš s wheyom s vodom. |
|
Psyho
Post Options
Thanks(0)
|
Nije mi palo na pamet da obiđem apoteke... možda ga tamo ima.
A eggalbumin... to me zapraavo više zanima... odnosno.... veca mi je nepoznanica? |
|
Who dares wins!
|
|
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
Pa imaš u apoteci za 50kn/kg dexa... Jajcani protein..pa ono niš posebno, samo ne znam gdje ga imaš posebno za kupit a da nije bjelanjak u prahu? Jer uvijek taj eggalbumin stavljaju s necim drugim, al za navecer sigurno nije. |
|
Psyho
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo što mogu nabavit su bijelanjci u prahu pa me zanima dali i kad bi se moglo ili smjelo koristit... odnosno... jel to ima svrhe uzimat?
|
|
Who dares wins!
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa zasto ne eggalbumin navecer, po meni moze ako nema nekih secera uz to
|
|
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
Pa šta ne rece odmah tako, sam deri po tome, za preko dana dušu dalo i moš miješat s cim hoceš, jeftino i dobro Da sam iz zg, odma bi si rješio tu jednu kantu |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Psyho daj majketi reci di to nabavljas i posto, bas me zanima, mozda i ja rjesim nesto moze i na PM Edited by soner_9393 |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
e aj reci i mene zanima
|
|
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
Te bjelanjke u prahu vam distribuira jedna firma, i moraš uzet neku minimalnu kolicinu ak se ne varam, i ugl dogovoriš se s tim vozacem di ce ti ostavit, platiš i cao. Samo što je moguce jedino za zg..ne šalju dalje nit voze. Imate tam na drugom forumu cijelu temu, imate google i tak |
|
Psyho
Post Options
Thanks(0)
|
Dobio sam po š00 kuna kilu... e sad je malo problem što je "dobavljac" otišao na porođajni pa ga narednih 6 mjeseci nema... ja sam sebi uzeo par kila... zlu ne trebalo... ako iskrsne nešto javim vam !
|
|
Who dares wins!
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moze, ako nesto bude od toga javi, cijena je ok |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Psyho
Post Options
Thanks(0)
|
Baš sam sinoc obavio vecernju konzumaciju bjelanjaka u prahu... okus je blaži nego kod sirovih... odlicno se tope... zasitni su... probava radi normalno.
Prema "deklaraciji" koju je frend uspio pronac š00 grama sadrži 85 % proteina tako da sam uzeo 30 grama što bi bilo cca 25 grama proteina! |
|
Who dares wins!
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |